Kauhea väsymys

Nyt mennään siis viikolla seitsemän+kaksi noh tää väsymys ja pissillä ravaaminen saa mut hermoromahduksen partaalle mua nukuttaa ihan sikana se on aivan sata varma kun kotiin pääsen niin annan van fisuille safkan ja meen nukkuu. Tämä raskaus on aikamoista melkein samanlaista kuin esikossa,mutta vielähän ne laatat voi tulla kun aika on. Onhan tässä pahoinvoinnut koko raskauden ajan,mutta sitä laatan lentoa odottaen,tiedän että sekin vaihe tulee. Tiedän silloin että tämä on oikea raskaus ei feikki esim keskenmeno tjn. Kyllä pelkään pahinta,vaikka pitäisi olla onnellinen niin silti pelko persiis ettei mene kesken,hassua että ensi kuussa mun pitöäis olla ponnistamassa jo nyyttiä ulos jos kaikki olisi mennyt niinkuin piti,nyt mä saan oottaa sinne tammikuuhun kunnes pääsee bungertaa ellei tää valu kesken matkaa ulos.  

19.5.2013
Surunauha
Surunauha

Jemppuli; mä oon rv 34 ja väsymys on HIRVEE! Jossain kohti se tosiaan helpotti vaan iskeäkseen kahta kauheemmin takasin. En mäkään joka raskaudessa oo näin väsy ollu,mut nyt tää on jotain karmivaa. Ja päiväunosia kun pystyy aika rajallisesti ottaan.. Aika koomassa siis päivät menee. että ei siihen oo mitään sääntöö koska kuuluu loppua :) se on vaan tosi rasittavaa jo kun että vaikka kuinka yölläkin nukkuis niin aamulla herää vähintään yhtä väsyneenä.

4.6.2013
Äitiorava
Äitiorava

Hei! Itsellä oli varhainen keskenmeno noin 2 kk sitten.. Nyt olen raskaana ja laskujeni mukaan laskettu aika 29.1. :) 

Vaikka itse olin aivan alussa, oli keskenmeno silti kamala kokemus.. Pelottaa nyt itseäkin kamalasti.. Muutaman kerran tullut olo, että joo, nyt aivan varmasti vuodan verta, mutta en sitten onneksi vuodakaan. Mm. yökötys, väsymys tuovat toivoa.. :) Pikkuhiljaa alan iloitsemaan tästä enemmin.. Toivottavasti nyt ei joudu menettämään rakasta unelmaansa.. Olisi kyllä niin kiva saada pojalle sisarus! :) Poikaa odottaessani yökötys oli muistaakseni samanlaista ja se, että illalla väsyttää niin paljon, että sohvalle nukahtaminen ei ole yllätys :D Mies aina yrittää herätellä ja käskeä sänkyyn nukkumaan :D 

Todella paljon voimia!! Toivotaan parasta!! :)

30.5.2013
Anni92
Anni92

Moikka! Olen uusi liityin vasta :) itselläni viikko 4 vasta menossa ja tämä olisi 4 lapsi :D väsymys ihan todella kovaa, en muistanutkaan enää. Minulla pahaa oloa aina kun olen tyttöä odottanut, eli saa nähä mitä tuntemuksia vielä tulee :)

30.5.2013
3enkeliä
3enkeliä

Voimahaleja!

19.5.2013
tklt
tklt
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...