Miten te pukeuduitte raskaana?

Itse mietin miten pukeudun esim kesällä vaikka tää maha onkin pieni silloin,miten talvella jne. Esikon aikaa oli kesämekoissa/capreissa enimäkseen,tästä toisesta sit mietin jos alkais pitä maxi mekkoja ja ostais niitä carpreja ja mietis milläs kenkuleilla sitä mentäis jne. Vaate ongelma,mikä hyvä syy uusia vaatekaappia.

16.5.2013
Surunauha
Surunauha

Kuopuksesta alko masu pömpöttää jo rv 8 siihen malliin et en mä pystyny omissa housuissani olemaan joten mammavaatteet sai kaivaa aikaisin esiin.

Ihan siis mammafarkuissa mie olin ja mekot tietty joustavine kuminauhoineen meni ihan täysin. Moni paita antaa hyvin mahalle myöten joten niihin kanssa mulla ei o koskaan ollu ongelmia.

Oikeestaan isompi ongelma on ollu talvi ku maha ollu jo niin valtava että en o mahtunu omiin takkeihini ja kengätki puristanu kurjasti. Mä oon aina nyysiny isännän vanhan toppatakin käyttöön ku se teinivuosinaan oli kohtalaisen kokonen.

Mahan puolesta kesä olis paljo helpompi aika odottaa ku ei paljo tarvi miettiä et mitä laittaa päällensä. Mut mä oon harrastanu vaan noita kevätvauvoja ni pitäny löytää toppavaatettakin joka mahtuis päälle. Toppahousut mulla on sellaset tarralla suljettavat ni otin kasan velcroa ja värkkäsin niistä jatkopätkän et sai housut jalkaan. Ja henkselit lisäksi ettei tippuneet pois jalasta.

17.5.2013
misukka
misukka

miun ei tarvinnu kesällä miettiä vielä mittään kun ei alkanut siinävaiheessa kasvaa vielä:) Syksyllä sitten mentii vielä normivaatteilla, harvoin missään muutenkaan kävin muualla kuin töissä ja siellä meillä oli semmoset neljän äksänällän paidat ja kotosalla menin lökäreissä niinkun normaalistikin:)

puolenvälin tienoilla ostin mammafarkut joilla pääsin loppuun asti (resosri hieman laski toki mahan kasvaessa, mutta ei puristanut) , alkuhuuman innoissani ostin pari mammapaitaa:D mutta onneksi ne on ihan kivoja, että voi käyttää vielä raskauden jälkeenkin:)

Talvi oli vaikeinta, kun sillon se maha vain kasvoi ja kasvoi, enää en mahtunut kunnolla takkeihin.. hieman lauhemmilla ilmoilla pistin sitten villapaitaa päälle ja kuljin takki auki, kun en raaskinut ostaa uutta takkia yhden talven takia.. toppahousut oli auki, vedin kuminauhan napin- ja napinläven väliin niin pysyivät jalassa :D paita vaan eteen niin ei huomannut!

Itse varmaan nyt kesällä kulkisin kevyissä legginseissä ja pitkissä paidoissa/tunikoissa/mekoissa. Kun niin kuljen muutenkin. Paitoja joissa on joku kiristysjuttu tissien alla ja paita siitä alaspäin löystyy on just hyviä :)

Niin ite käytin kanssa noita masutuubeja, niin pysty tosiaan käyttämään ihan normaaleita paitoja, mustan trikoopaidan kanssa musta masutuubi niin ei edes huomannut että siellä jotain oli:) henkkamaukalla muistaakseni 12e makso semmonen kahden tuubin pakkaus :) Ne on käyny myös nytten raskauden jälkeenkin! Varsinkin het synnytyksen jälkeen kun oli tissit niin kipeät, etten voinut pitää rintaliivejä, niin laitoin sen masutuubin tissien päälle ja siihen vielä toinen vähän tiukempi paita, niin pysy tissit aisoissa mutta oli kuitenkin mukava olla :)

17.5.2013
Tii03
Tii03

Minä olin lukenut, että masutuubeilla pärjäisi pitkälle - kärvistelin niiden kera, kunnes viimein eksyin ostamaan äitiysfarkut. Olo helpottui ihan älyttömästi kiitos näiden housujen.
Niillä, verkkareilla sekä sukkahousuilla että legginseillä tuli mentyä alkuraskaus (syksy & talvi). Työn puolesta piti ulkonakin olla pidempiä aikoja, jolloin pidin jalassa tavallisia toppahousuja vetskari auki :D
Yhden toppatakin vetoketjun masu hajotti, hieman isompi menikin sitten lopputalven ongelmitta.

Masun kasvaessa tuli ostettua vielä toiset äitiysfarkut (taas loisto-ostos!) ja nyt, kun viimeisiä viikkoja viedään ja ilmat ovat lämmenneet, olen käyttänyt äitiys-/imetysmekkoja ja jonkin verran verkkareita (saa lahkeet mukavasti käärittyä ylös).

Sain alkuraskauden aikana käytettynä äitiyspaitoja (t-paitoja, toppi ja pitkähihainen neule), joten niitä en oikeastaan ole ostanut ellei nyt alelaarista ole kivoja osunut kohdalle. Omat pitkähihaiset ovat menneet hyvin koko raskausajan (käytän suurimmaksi osaksi vetoketjullisia huppareita tai muutoin edestä auki olevia paitoaj). Kiinni ei niitä kaikkia nyt enää loppuvaiheesta saa, mutta kun mahan päällä on tukiliivi, äitiyshousujen resori ja t-paita, niin ei kyllä ole paleltanutkaan :D

16.5.2013
tklt
tklt

pikkumahalla menin normivaatteissani,  6kk eteenpäin kuljin likipitäen pelkästään mekoissa  ja hameissa, koska vain verkkarit enää mahtui  jalkaan:D loppuvaiheessa kuljin myös pitkin kyliä "kiroileva siili"-mustassa yökkäriksi tarkoitetussa pitkässä mekkomittaisessa topissa... cool:D

hetkeä ennen synnytystä tuli onneksi biksukelit, ja norsuilin bikineissä ja avonaisissa farkkkushorteissa avojaloin. paljoo ei ollut ihmisten  ilmoille asiaa;)

16.5.2013
Blanco
Blanco

Ihan normaalisti pukeutunut, normifarkut vaihtui vaan äippäfarkkuihin :) Muutenkin olen aina pitänyt collegehousuja ja toppeja joten vaatevarastoa ei hirveemmin oo tarvinnu muuttaa :) Eikä kesävaatteita tarvii hankkia vaikka iso maha kun kerkee tulla ennen kun kesä kunnolla alkaa :)

16.5.2013
Noorasd
Noorasd
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...