Huomenta!

Täällä mä istun terkkulan labrassa ja ootan et pääsen verikokeisiin jotta selvii onks mulla kilpparissa jotai vajaatoimintaa. Jono on vaa ihan törkee ja päätäki särkee. Muuten vuorossa pyykinpesua ja illalla mennää taas mun porukoille ja esikolla on muskariesityksen kenraaliharkat. :) Aurinkoista päivää kaikille!

16.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Riu, helpotus se ois jos tää väsymys selittyis sillä vajaatoiminnalla. Maanantaina pitää soittaa tuloksia et kui käy. Mä en oo ihan varma onko meillä sukurasitteena kilpparin vajaatoimintaa, pitää kysyy äitiltä tänää.

ninnupille mukavaa prisma reissua!

Huh huh, olipas reissu. Ku tulin kotiin ni esikko juoksee vastaan ja huutaa innoissaan "äiti, äiti!" 3 nyt laitan pyykit pyörii ja laiskistun hetken.

16.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Huomenta :)

Mie viskasin lapset maailmalle ja kohta ois lähettävä kuitenkii tutustumaan pojan eskariin. Huraa! :D Puolilta päivin ois ruotsin suullinen tentti, ihanaa... X) Tavoitteena ois siivota taloa vähäsen, nukkuu päikkärit ja jatkaa kouluhommia. Ihan silleen hissukseen vaan :D

Keisarinna toivottavasti kohta pääset sinne tökittäväksi :) Oisko se hyvä vai huono homma jos sieltä jotakii löytyy?

Tuvitus tuu tännekkii siivoomaan! Ei tuu otettuu ees aurinkoo, koska tätä taloa et siistiks saa valosan aikaan :D On nimittäin jokseenkii karmivan näköstä :D

Ninnupille kivaa prisma-reissua! :)

16.5.2013
riu
riu

Mitäs muille? :)

16.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...