Ulkomaalainen nimi :(

Inhottaa kun mulle on niin ulkomaalainen nimi. :( Aina kun soittaa johonkin niin kysytään ai KUKA? Ai aha. Tää vaikutaa jo työnsaantiin, kun ihmiset karttavat ulkomaalaisia.  Oon ihan täysin suomalainen ja suomessa syntynyt. Nytkin pitäisi soittaa muutamaan työpaikkaan, mutta taas tulee se AI KUKA? :( Ahdistaa ja inhottaa ihan suunnattomasti.

15.5.2013
napero24
napero24

itse jouduin joka paikassa tavata sekä etu-, että sukunimen. rautakaupoissa vielä firmankin nimen:D

sit lopulta läksi sukunimi vaihtoon. etunimeä tavailen edelleen päivittäin, sukunimeä "enää"  kerta  viikkoon;)

23.5.2013
Blanco
Blanco

Mullakin on ollut pieniä nimiongelmia, lehdessä on lukenut monesti Janita, isän kautta oli puhelinliittymä niin olin Jaana ja kaikista pahin oli kun hain opiskelijakortin niin vanhan nainen kirjoitti PAPERISTA mun nimen Janniina :D Ja se tosiaan on ihan yksillä ännillää ja iillä :D

23.5.2013
Jnia
Jnia

Mulla on ulkomailta pongattu nimi ja kuinka usein se muuttuu hammaslääkäri tietoihin tai mihin varaatkaan aikaa niin melina tai melinta ... joudun tavaamaan usein M-E-L-I-N-D-A. Hyvin ärsyttävää että joudun sitten selittämään työhaastattelussa olen suomalainen ... en ulkomaalainen vaikka nimeni tuleekin ulkomailta. :/ :/ joten i feel your pain

23.5.2013
Mella_
Mella_

no siis tavaaminen on paree harrastaakin armeijan tyyliin. eli BERTHA tavataan bertta, eemeli, risto, taneli, heikki, alfa Heh. en tietty armeijan koodeja osaa mut tähän tyyliin mä oman sotunikin vikan kirjaimen sanon ettei jää epäselväksi mikä se on.

15.5.2013
misukka
misukka

taivaltajalla ollut reilu immeinen vastaamassa kun on pistänyt pitoon että voi nauraa :D:D

15.5.2013
mammae11
mammae11

Joo kyllähän tuo sukunimi menettelee, ei siinä. mut viimenen niitti oli kun ambulanssikuskit tuli meille mun kipujen takia ja ottivat tietoja ylös ja kysyivät varmaan sata kertaa mun nimen ja taisin vielä tavatakin niin silti oli siinä esitietolomakkeessa tiedot väärin! siinähän sitten ambulanssikyydillä sairaalaan mennessä niin onkin iso riski suurille tapahtumille kun eivät kuuntele...

15.5.2013
mammae11
mammae11

napero onko siulla mimmonen toinen nimi? Jos ottasit sen kutsumanimeksi?

15.5.2013
riu
riu

sukunimi MUN mielestä vielä meniskin ku ei tarvis alussa kun etunimellä esitellä itteään. Mitenköhän mie ois sinut ton asian kanssa?

15.5.2013
napero24
napero24

mutta silti en nimeäni suostu vaihtamaan jos naimisiin mennään, minun poika ja siskoni poika ovat ainuat jotka tätä sukua jatkavat mikäli siihen pystyvät joten en todellakaan vaihda poikani sukunimeä jos joskus menen naimisiin pojan isän kanssa.

15.5.2013
mammae11
mammae11

mulla kans sukunimi on semmonen että onkohan meitä elossa se 15 kappaletta. se on todella ärsyttävää kun kerrot nimesi niin aina on sukunimi kirjoitettu väärin tai se on etu- ja sukunimeksi jaettu.

15.5.2013
mammae11
mammae11

Ärsyttävää ja hankalaa tuollainen :s Onneksi itsellä senverran helppo nimi vaikken itse tykkää.

15.5.2013
Noorasd
Noorasd

Kurjaa kärsiä nimensä vuoksi :/ Itellä kans oma sukunimi oli sellainen, että siitä väännettiin koko pieni kouluikä. Vähän kuten PuhOuulla. Ja viranomaisten kanssa kun joutui tekemisissä olemaan ni kirjain kirjaimelta sai nimen tavata ku ei vaan osattu sitä nimeä ymmärtää. Kun naimisiin menin, ni en miettinyt hetkeäkään että olisin oman nimeni pitänyt. Kyllä siitä sen verta paljon riesaa ja pahaa mieltä sai osakseen.

15.5.2013
misukka
misukka

miulla on kanssa ulkomaalainen sukunimi, mutta se on onneks lyhyt ja näppärä tavata, vaan viis kirjainta :D Ja tiiänpähän ainakii että tässä maassa ei oo toista samannimistä... enkä halluu vaihtaa sukunimeäni :)

15.5.2013
riu
riu

Miulla on kans ulkomaalainen nimi. Piti aina kirjain kerrallaan tavuttaa jollekki. Ja sit ku oli vanha sukunimi vielä niin sitä luultiin monesti etunimeks. No nyt onneks helpottanu ku menin naimisiin ja tuli uus sukunimi. Miullakaan ku ei oikeasti oo mikään vaikee etunimi niin ihmettelen suunnattomasti et mitäs sitte ku on vielä vaikeempi nimi joillain. :)

15.5.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...