Blancoooooo!!!!

Apua! Nyt en enää oikeesti kestä! Miten ihmeessä pääsee hämähäkeistä eroon? Oikeesti eroon, lopullisesti! Pelkään niitä eniten maailmassa. Ja nyt niitä tuntuu olevan täällä ihan hulluna. Ulkona voin vielä jotenki niitä sietää, mut sisällä tuun hulluks niitten kans. En uskalla ite niitä tappaa ja jos vaikka illalla nään jossain ja mies ei oo kotona tappamassa, ni en saa ees nukuttuu ku mietin et missä se kammotus nyt juoksentelee. Ja ku nuo on IHAN LIIAN ISOJA miun sietokyvylle. Itku!

14.5.2013
huopis
huopis

Jii,  taloyhtiössä asuessa kannattaa AINA yrittää saada myrkytykset taloyhtiön piikkiin. suurin osa kustantaa mukisematta, vain osa kampeaa ne asukkaan maksettavaksi. mitään selkeää lainsäädäntöä ei taida olla, että mitkä ötököistä kuuluu kenenkin maksettavaksi, ellei joku omalla välinpitämättömyydellään ole selkeästi aiheuttanut vakavia  kuluja ja haittoja muille/muiden omaisuudelle.

huopis, eipä tämänpäivän myrkyt ole enää sitä mitä vielä parikytävuotta sitten:) kauhistuisit jos tietäisit kuinka paljon päiväkodeilla ja kouluissakin myrkytellään kun lapset on kotiutettu:D

16.5.2013
Blanco
Blanco

Meillä ei kyllä ees oo mitään kasvillisuutta kämpän ympäristössä. Kivetys kulkee ympäriinsä ja toki nurmikko sit sen jälkeen. Tuntuu noita silti riittävän :( Noi myrkyt kammoksuttaa noitten lasten kans. Etenki, ku toinen on just ryömimisiässä. Mut ei ilmeisesti oo mitään "luonnollisia" keinoja... Kiitti Blancolle kuitenki, ku viitit vastata!

15.5.2013
huopis
huopis

kotikonstina voipi kokeilla kivijalan vieressä olevien kasvillisuutten ja istutusten korvaaminen  vaikkapa aina niin coolilla kivipuutarhalla, hih. ja toki erilaisia kaupan torjunta-aineita voipi kokeilla kivijalkaan ja sisätiloihin. KUITENKIN, aina paremman tuloksen  saa aikaan jos saapi jonkun sinne veteleen ammattiaineet pinnoille. sekä sisäpuolelle, että sinne sokkeliin. niin pyssyypi murkut ja hämppikset vähän aikaan veks:)

15.5.2013
Blanco
Blanco

Miehän siis pelkään noita ihan sen verran, et entinen poikakaveri joskus seurustelun alkuaikoina "kiusotteli" nii, et uhkas viskata hämiksen miun päälle. Itkinpä sit sen seurauksena vissii monta tuntii ihan hysteerisenä, vaikkei se ees viskannu. Jätkä meni iha paniikkiin siitä miun reaktiosta, mut eipähä enää toista kertaa hämyreillä härnänny. Tää nykyne ei oo vielä monen vuodenkaan jälkeen tajunnu, mite paljo niitä oikeesti ees voi pelätä. Ja suhtautuu siis jotenki tosi kyllästyneesti ja välinpitämättömästi siihe miun paniikki kiljumiseen. Enkä oo ikinä nähny noi isoja hämyjä ennen mitä täällä nyt on vähä välii. En kestä!

15.5.2013
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...