mitä hemmettiä golf-kentälle päälle?

meillä on tulossa töissä eräänlainen virkitysmispäivä golffin parissa. ensin pari tuntia duunia aamulla ja sit golffailee. ohjeenaoli "pukeutuminen golf-etikettien mukaan". siis what?? tarkoittaako se ruutushortseja, kauluspaitaa ja jumpperia sekä pappalakkia päähän vai  mitä ihmettä? ei mahtanut johto ajatella että firman duunarikasti ei  ole koskaan minigolffia kummemmas  käynykkään, eikä keltään löydy vermeitä kentälle:D eli millainen  on etiketin  mukainen "tavallisen tallaajan vaatetus" kentällä,  sellaiset mitä  löytyy jokaisen vaatekaapista?

14.5.2013
Blanco
Blanco

mullaei vaan riitä yleensä inspiraatio lajiin, jota voisi pelata helpomminkin:D eli minigolffi on se josta mie tykkään, mutta golffatessa mie en oo koskaan edes perillä että minnekkä suuntaan sitä palloa pitää huitoa, ja ku on näin sokea  niin ehä mie tosissaan sit ees näe mihin sehiton pallero lentää:D

14.5.2013
Blanco
Blanco

Jii, mun ulkoilutavoista kertoo ehkä täydellinen  ulkoivaatteiden puute xD mutta no problem, mikäli  nahkatakki kumminkin käy paremman puutteessa, niin  otan sen, en mie kuitenkaan näe  ees niitä palloja, saati sitten osu niihin, niin mun osalta koko golffaus jäänee kävelyksi muiden perässä:)

14.5.2013
Blanco
Blanco

Jii, mun shortsit on  microluokkaa... ja urheiluhousut sit epäedukkaita lökäreitä ja verkkareita:D

ok, eli sit toivotaan vaan et säät sallii  niin alaosa olis ainakin etiketin mukainen  jos sen mekon pistän. käykö muuten mustat  housut? eivät ole farkkukangasta kumminkaan..

mutta entä se takkikoodi? jostain munkin epäsivistyneen kaapista löytyy joku pitkähihanen kauluspaita, mutta millasen takin saa  laittaa?

14.5.2013
Blanco
Blanco

siis AINUT kauluksellinen t-paita jonka omistan, on firman DUUNI-paita:DD

ei taivas, miten voi mennä näin vaikiaksi xD

14.5.2013
Blanco
Blanco

aargh...! eihän mulla  mitään urheilullisia mutta SIISTEJÄ vaatteita ole:D kuten noi caprit ja chinot. mulla on vaan farkkuja tai niitä hemmetin microshortseja xD huh... mutta yksi musta siisti hame  on, tosin sekin ulottuu polvien  yläpuolelle kumminkin vaikkei micro olekkaan. salliiko etiketti sen? tai siistit farkut? entä takki? graah, eihän mulla ole kuin farkkurotseja ja  nahkatakkeja!

mää oon niiin epä-eliittinen  ettei tosikaan:D!enkö voisi vaan mennä alasti xD?

14.5.2013
Blanco
Blanco

voi hitto, ja mie kun just aattelin repästä menemällä aataminasussa xD

14.5.2013
Blanco
Blanco

hahaaha ! vaatteet ois varmaan ihan hyvä lähtökohta xD!

 

joo ei siis mitään tietoo mutta nauratti tuo otsikko että elä alasti mene :D

14.5.2013
imppuliina
imppuliina

up!

14.5.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...