Raskaaksi,mutta koska

Hitsi tänään tuli oikeen rakentava keskustelu käytyä mieheni kanssa vauvoista. Eli meillä on yksi yhteinen nytten 3kk ikäinen poika lapsukainen. Edellisestä suhteesta minulla on heinäkuussa 9vuotta täyttävä tyttönen joka siis asuu meidän kanssa. Hänet sain ollessani 17v eli suunitelmat menivät uusiksi nuorena kun minusta tuli äiti lyhyeen seurustelun jälkeen ja yhdessä olimme vuoden verran ja yhteisellä päätöksellä halusimme pysyä ystävinä. Miehelläni on on aikaisemmasta suhteesta kolme poikaa jotka asuvat äidinsä luona. Nyt sitten puhuttiin vauvoista ja kumpikin haluaa vielä yhden yhteisen vauvan tähän suur perheeseen mutta itseä hiukan jännittää asia vaikka vauvaa kovasti haluaisin. Edelliset synnytykset ovat sujuneet hyvin ja tulleet alakautta ilman mitään komplikaatioita ja vauvat olleet terveitä. Itse olen 25vuotias ja kysymys kuuluukin missä vaiheessa te muut mammat olette uskaltautuneet tulla uudestaan raskaaksi ?

14.5.2013
Maininki
Maininki

vauvaa kehiin vaan! :D meillä 10, 7 ja 5 vuotiaat ja nyt olen raskaana :)) itse ajattelin, että neljäs saa vasta sitten tulla kun nuorin on vaipoista pois ja nukkuu koko yön :D mutta tsemppiä vaan!

30.5.2013
3enkeliä
3enkeliä

Vauva vauva pakko saada vauva xD juteltiin miehen kanssa että jos ny sitä vauvaa yritetään niin se on tullakseen jos tulee eli pillerit nurkkaan. :)

15.5.2013
Maininki
Maininki

Täytän 24v. tossa heinäkuussa, mulla kohta 2v ja 8kk ikäset pojat :) näillä ikäeroa 1v3kk. Kolmannesta haaveilen, ei mieskään ole kieltäytynyt mut ollaan päätetty et nyt vähän isompi ikäero, josko sitte ku kuopuski on 1v. syyskuussa ni ottas taas asian esille. :P mut jos susta ja miehestäs tuntuu siltä että aika olis nyt ni ilman muuta vauvatekohommiin ;)

15.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2-month-old baby

Meillä esikko oli kepeesti reilun 3v ennen ku alettiin miehen kanssa ees puhua siihen suuntaankaan et toista tehtäis. Syynä oli keskeneräiset opiskelut ja taloustilanne. Mulla ko stressi lakkas valmistumisen jälkeen ni heti tärppi ja ikäeroa noille kahdelle tuli 5 vuotta, parin päivän erolla.

Totaalisena yllärinä aloin odottaa kolmatta kun kuopus oli 1v 3kk eli ikäeroa olisi tullut 2 vuotta jos olisi saanut loppuun saakka mennä. Nyt kun meillä pitäisi olla se 1kk ikäinen sylissä mutta ei olekaan, niin yritellään josko se kolmas ja viimeinen saataisiin tässä vielä perheenlisäksi. Jos mun teoriani pitää kutinsa et meillä tärpistellään vain heinäkuussa niin toiveita olisi että kahdelle nuorimmalle tulisi 3vuotta ikäeroa. En itse ole kovinkaan innostunut hirmuisen pienestä ikäerosta joten se 2 vuotta olisi jo menetellyt. Mutta 5 vuotta seuraavaan on jo liikaa. Esikko olisi 10v ku kolmas syntyis. Saisi mieluusti hieman nopeammin tulla.

14.5.2013
misukka
misukka

no hittolainen:D

just tätä samaa oon täällä nyt tovin parkaillu kun tahto hyökkäsi kulman takaa,  mutta jokin vain hirvittää:D

meillä yhteensä 5 lasta, joista nuorimmainen kohta 3v on yhteinen. itellä ikää 26 ja summailen että jätänkö pillerit poies nyt vai heti, kun vähän niinkö lupauduin jo syksyllä ne karsia ruokavaliosta poies:)

14.5.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...