Pelon sekaisin tuntein mennää eteenpäin..

Kun kaikki muistaa kun sain keskenmenon viime vuoden lokakuussa kun tein plus testin,mutta se menikin pahimmalla tavalla kesken.Sen laskettu aika olisi ollut nyt 13.6.2013 Tästä on nyt vajaa puoli vuotta kun se tapahtui edelleen pelottaa tämä juttu varsinkin nyt kun olen uudestaan raskaaana(rv 6+4) niin pelottaa käykö tällekin samalla tavalla,tosin oireet on paljon voimakkaammat kuin edellisessä eli nämä on samaa luokkaa mitä silloin kun ootin poitsua,mutta mua pelottaa ja mun pitäis vielä neuvolaan tänää soitella. Arvioitu laskettu aika on 4.1.2014.   En tiedä en tietenkään voi koko ajan elää pelossa,mutta minkäs teet tottakai se varmaan varjostaa raskautta mitä tuleman pitää,mutta en saa antaa valtaa,mutta kyllä toi mieli nyt vispaa edes takas,mutta aikapa sitten näyttää mitä tulee,mut täytyy sanoa ,kyllä pelottaa.

14.5.2013
Surunauha
Surunauha

Heippa Rva Nemo! Ja onnea ihan mielettömästi :) muistan sinut tuolta kesäkuun odottajista, ja todella kurjaa että teille kävi niin kuin kävi :(  olen kokenut saman esikoisen aikaan, ensin tuli keskenmeno rv 12 ja heti siitä toivuttua aloinkin odottamaan nyt 8-vuotiasta tyttöämme.. Muistan hyvin että se pelko piinasi melko voimakkaasti johonkin puoliväliin odotusta mutta sinne se sitten jäikin.. Siinä vaiheessa alkoi jo uskomaan että eiköhän tämä nyt loppuun asti pötsissä pysy, ja pysyikin tosiaan viikoille 42+2 asti :)  toivotan sinulle äärimmäisen paljon voimia, uskoa ja jossain vaiheessa myös nautinnollista odotusta  3

16.5.2013
emei
emei

Kiitokset tsemppajille :))

14.5.2013
Surunauha
Surunauha

voi että, onneksi olkoon   nemo-kulta plussasta:)!!

ja täällä on kuule  sata libbelaista sitomassa niitä jarrusukkia pikkuiselle jalkaan, eli yritä parhaasi nauttia pikkuisesta ja olla maalaamatta piruja seinille, meillä on  kaikilla peukut pystyssä:)

14.5.2013
Blanco
Blanco

Juu söin tossä päivälliseksi makkarakeittoa ja nehän tuli ulos,ihanat raskauspahoinvoinnit :S

14.5.2013
Surunauha
Surunauha

meinasin puhua tästä mun pelostani neuvolassa sain kahen viikon päähän ajan,niin aion sanoa jollei ei tää tuu ulos ennen sitä niin että mua pelottaa tää kolmas raskaus  koska mulla se keskenmeno on takana ja se meni viikoilla 10+1,nyt mulla kuitenkin menossa 6+5 joten riskirajoilla ollaan ja pelko persiissä ja koko ajan jos tuntuu esim joku kipu mahassa,niin säikähdän ja juoksen vessaan. Huh.

14.5.2013
Surunauha
Surunauha

Tottakai mä misukka oon sun tukena ja tsemppaamassa sua. Kyllä tää on ihmeellistä aikaa heh.

14.5.2013
Surunauha
Surunauha

Voimia ja uskoa tulevaan :)

Täytyy vaan yrittää luottaa siihen, että tällä kertaa kaikki menee hyvin ja tämä pieni on teille nyt tarkoitettu.

Mie paraski puhumaan ku todennäköisesti itse pelkään vähintään yhtä paljon kun aika on. :) Mutta sitten sie voit minuu lohdutella ja tsempata, eikös vaan?

Jarrusukkia matkaan!

14.5.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...