Vauva ja kuumuus/ kylmyys vaunuissa

Nyt kun on kesä taas lähellä ja jotkut miettivät kuinka kuuma lasten vaunuissa pienellä lapsella on. Mikään ei ole parempi kun esim pakkauksen mukana oleva lämpömittari. Lämpömittari laitetaan vauvan vaunuihin sisälle niin siitä näkee hyvin onko vauvalla liian kuuma tai liian kylmä. Tämä konsti onnistuu myös talvella niin näkee vähän onko vauvalla liikaa päällä vai liian vähän. Itse olen kokenut konstin käytännölliseksi ja helpoksi konstiksi. Tämä varsinkin pienille vauvoille on kätevä konsti mitata vaunuissa oleva lämpötila.

13.5.2013
duuseri
duuseri

Ja ite nukun t-paita ja kolitsihousut jalassa ja tiiviisti peiton alla :D ja meillä ei todellakaan oo kylmä, mies aina tuskastelee kuin kuuma meillä on ja muutkin vieraat...mut jotkut on vaan kylmäverisiä ja toiset kuumaverisiä...ite ootan kunnon kuumaa kesää, sais olla 30 astetta vähintään joka päivä!!

15.5.2013
Lintu4
Lintu4

No niin on tääkin asia vauvasta kiinni...meidän vauvalla on nyt ollu päällä body ja potkarit ja sen päällä ohut vanuhaalari (melkeistään collegea) ja kypäräpipo ja makuupussi auki ja vaunun kopassa nukkuu ja varjossa, ei oo kertaakaan ollu hikinen. Esikoinen on ollu samanlainen vilukissa, jolla on öisin päällä t-paita, pitkähihanen trikoopaita, pitkät kalsarit ja sukat ja unipussi ja peitto jos pysyy päällä.

15.5.2013
Lintu4
Lintu4

Lämpömittari on suuntaa-antava mut paras mittari on vauvan niska. Jos niska on kuuma ni vähemmän vaatetta ja jos viileä ni sit vähän lisää.

Minä oon ite toiminu niin, että lapselle yksi kerros enempi vaatetta kuin itselle. Hyvin nyrkkisääntö toiminut.

Viime viikonloppuna otin rattaiden oman lämpöpussinki pois ku alko jannu käymään niin kuumana. Talvella oli "pahimmillaan" villasukat, toppahaalari ja jääkarhupussi. Ja rattaissa villapeitto pussin alla ettei päässyt kylmä hohkamaan alapuolelta. Parinkympin pakkasilla pistin toisen peiton vielä varpaiden päälle. Ja ohut flanelli on suuaukon edessä ni pitää hyvin lämpöä. Ilmaraot pitää tietty jättää..

15.5.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...