iltalörppää!!! :)

hopsaa!

13.5.2013
riu
riu

tipihii tuo vinkki-kilpailun palkinto jonka taivaltaja voitti. Ja todellakin alleirjoitan tuon väitteen töitten löytymisestä ja tästä pitäjstä! Vaihtoehdot aika vähissä  jollet halluu olla osa-aikanen joko siivoomassa tai s-ryhmällä X)

Vitsi olevinaan laitoin lapset ajoissa makkoomaan, kunnes kahoin kelloo ja se olikii tuntii enemmän ku luulin! Voi räkä. Onneks kohta on loma eikä tarvii piitata kellosta :D

13.5.2013
riu
riu

jei taivaltaja!!! hieno homma ja tuus nyt avautuun et millainen työ!

ai jii on toteuttanu innovointia, mä opiskelin sitä 4h teoriassa tänään.. oli silleen mielenkiintoista, mut siihen(kin) kurssiin pitää tehdä työ joka on jonkun uuden innovointimenetelmän kehittäminen yritykselle niin iuh.

keisarinnan miehelle pikaista paranemista, vaik kivaa varmasn onki et saa viettää teen kans aikaa kotona :)

yei, me tehtiin pieni läpimurto tytön kans! se nimittäin fillaroi monta metriä itsekseen! lähti ihan itse liikkeelle, nyt vaan sit jossain vaihees kauhistuu sitä vauhtia ja sen takia lopettaa polkemisen mut nyt se sujus jo huomattavast paremmin ku eilen.

mä aloin tosissani himoitseen sitä pizzaa, ni täytyy vääntää pohjaa ja tsekkailla mitä täytteitä löytyis..

13.5.2013
Mummy83
Mummy83

oli muuten hyvää pitsaa. Meillä lähin pitseria on jonku 6 km päässä, mutta ei se haittaa ku autolla käy :D Mummy tuo on loistava juttu että pääset pikkasen aiemmin koulusta lomalle, niitä kursseje kerkee kyllä tekemään :)

Mie oon kyllä pikkasen kade tuosta taivaltajalle tulevasta punavalkeesta ammusta. Pittää varmaan itekkii joku vinkki kehittää :D Ja niin ku sanoin, noin putkeen ku mennee niin suosittelen sitä lottoomista :D Onneaponnea, kiva kun vaihteeksi on hyvä maanantai siullakii :D

Jii miusta on jotenkii hirmusen ihanaa u sie käyt sen tytön kaa yhessä jumpassa :) Olitteko työ kahestaan siellä Suomen pelissäkkii?

Misukka kiitos muistutuksesta, voisin itekkii ottaa läskipalan sulamaan jos vaikka huomenna söis. Mietin jos tekis lohkoperunoita kaveriks... Ja salaattia tietenkii :D

Ai juma, kello on sen verran että sauna pittää laittaa tulille! :)

13.5.2013
riu
riu

Hienoa Taivaltaja! Onnea!

Mä oon ollu koko päivän menossa poikien kanssa. Aamulla oltiin mun vanhemmilla ja sitte puolen päivän aikaa oltii yhen kaverin kanssa keskustassa pyörimässä :) Sitte ku tultii kotiin syötiin ja nyt ollaan vaan oltu. Mies läks käymään kaupassa, se viettääki meiän kanssa tän viikon ku sai viikon saikkua käden takia. Lääkärin mukaa jänteen ympärillä on nestettä. Täällä sato vähän aika sitte, nyt paistaa jo aurinko. :D

13.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Täälä sataa vettä. Ai hitsiläinen. Pitää viskata yks uunipossu uuniin kypsyy et onpi huomenissa jottain syötävää iltasella.

13.5.2013
misukka
misukka

MAHTAWAA taivaltaja! Onnea!

Mieki utelen jotta mitäs sie ruppeet ny sit tekemään ja mihkä sie kakrut viskaset?

13.5.2013
misukka
misukka

vaude,onnea taivaltaja hurjan paljon työpaikan johdosta :D

onko siulla muksuille jo hoitopaikka hommattuna vai oliko ne jo jossaki hoidossa...muisti pätkii?

13.5.2013
lenkkari
lenkkari

pizzaa.... hitto ku alkos tekee mieli, pitöiskö vääntää ite ku en jaksa lähtee pizzeriaan asti, lähin on parin kilsan päässä.. just kävelin 3km koululta kotiin ni ei irtoo.

tytön kans ollaan pihalle menossa harjoitteleen sit pyöräilyy. ja päätin skipata yhden kurssin eli loma alkas keskiviikon sijasta jo lauantaina :) tentti meni aamul hyvin, joten hyvä boogie ;)

auringosta nauttiin pihalle.

13.5.2013
Mummy83
Mummy83

Aattelin laittaa lörpät alulle ja poistuu ite X) Ei ku meen pojat hakemaan tarhasta ja sitte haetaan pitsaa, koska olen laiska ja ylpeä siitä :D Aamupäivällä nukuin pienet tsemppiunet että nyt luulis virtaa riittävän senkii eestä. Oon pari koulujuttuu tehny, tai okei yhen valmiiks asti ja toinen on vielä vaiheessa. Ilta pitäs pikkasen opiskella ruotsii ku aamulla on se suullinen tentti... huih! :D

Mikäs boogie mammoilla on? :)

13.5.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...