aihetta hemmotteluun vai ei?

kyselisin semmosta, että kun mulla on laskettuaika 16.pvä torstaina, ja nyt on mammojendaakeni, ni voiko oottavaa mammaa juhlia teijän mielestä, vaik ipana ois sisässä viä? ukkokullan mielestä päivää ei vielä pidä pitää "merkityksellisenä", ku en oo pamahtana. minnuu tämä tietty kiukuttaa, ois ollu kiva jo saaha eka kortti tms.. :/

12.5.2013
HaNNa2306
HaNNa2306

meillä mies ja muutama muu onnitteli äitienpäivänä, mutta kielsin kun en ollu mielestäni vielä äiti. Että ite henkilkohtaisesti en kokenut sitä aiheelliseksi, mutta kuka mitenkii.

12.5.2013
riu
riu

miun mielestä äitienpäivää voi juhlistaa jokainen perheen emäntä joka millään tavalla toimii äidinroolissa syntyneille taikka vielä syntymättömille lapsille.

muistan  miten ensimmäisenä äitienpäivänä uusioperheen äitipuolena sain kukkia ja kahvia, ja mie olinniin ilonen ja otettu:) sit seuraavana äitienpäivänä en saanukkaan. kaikki tuntui unohtaneen, jamieskin totesi että ensivuonna päästään juhlimaan kun  lapsi on syntynyt, mutta  kyllä  mie  petyin karvaasti:(  itkin viikon verran  sitä, että minkäs  arvonalennuksen mie oon kokenu, etten ollu enää juhlittavan arvonen vaikka neljää ei-omaa-lasta paimensin ja se ainut biologinen vielä  sisällä.

12.5.2013
Blanco
Blanco

en pidä varsinaisena äitienpäivänä vielä kun ei ole vielä tullut mutta mies oli ostanut kukkasia jos vaikka syntyiskin tänään vielä kun laskettu aika mennyt jo... mutta onnitteluja ja kukkasia siis sain ja onhan jo sille masuasukille äiti ollut 9 kk. on se elävä siellä mahassa vaikka ei täällä ulkomaailmassa vielä olekaan.

12.5.2013
TikTok
TikTok

vaikka sillon olinki 8kk raskaana etsilleen tuntu todelliselta äidiksi tulo, mut en mä vielä ollut äiti kuitenkaan, eli me juhlittiin vasta oikeesti ekana äitienpäivänä kun oli tyttö mukana juhlinnassa :)

12.5.2013
Mummy83
Mummy83

Kyllähän se vaaveli on jo osa teidän elämää vaikka onkin sisällä. Mää annoin meidän isännälle isänpäivä kortin ja lahjan vaikka vauva oli viellä massussa. Olethan sää jo mamma :)

12.5.2013
Maininki
Maininki

Mulle oli mies käyny ostamassa kukkia äitienpäivän kunniaksi vaikka meilläkin pieni vielä sisällä (la syyskuussa). Kyllä mun mielestä voi jo vähä juhlistaa :)

12.5.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...