Pettäminen...

Miksi pitää mennä pettämään sitä jonka kanssa ollaan perhettä perustamassa/perustettu? Ja miten sen jälkeen pystyy olemaan niinkuin mitään ei ois tapahtunut?

10.5.2013
miima_
miima_

Jos kerran pettää niin kyl sen voi anteeksi antaa jos toinen oikeasti katuu tekoa ja haluaa vielä ite pelastaa suhteen, mutta jos se menee jatkuvaksi nii sitten asia on eri. Se jo viestittää et toinen ei enää halua olla suhteessa, jos koko ajan pitää ettiä sitä "viihdykettä" parisuhteen ulkopuolelta.
Ja se on mun mielestä kans yks ratkaseva juttu et kertoo itse puolisolle mitä on tapahtunu, eikä yritä salailla sitä keinolla millä hyvänsä, koska sitten ku asia tulee toiselle osapuolelle korviin, niin siinä onkin pikkusen enemmän selittelemistä ja luottamus toista kohtaan katoaa aivan kokonaan.

11.5.2013
miima_
miima_

Mä oon ite aina aatellu et jos kerran pettää, nii pettää toistekin, joten anteeksi ei anneta, jos mulle joskus sellasen tempun tekee. Mutta näin aattelin myös pahoinpitelystä, joten uskonpa et jos joskus käy niin huonosti ja petetyksi joudun, niin kyllä siitä keskustellaan ja luultavasti anteeksi annan.
En kuitenkaan usko et tää mun mies sellaset temput tekee. Hän on kans joutunu petetyksi, nii tietää millasen tuskan se toiselle aiheuttaa. Tää ei oo kuitenkaan vaikuttanut meidän parisuhteeseen. Pientä mustasukkasuutta toki on ilmassa, mutta ei häiritsevässä mielessä

10.5.2013
miima_
miima_

Mua on petetty ja hyväksikäytetty eli tiedän hyvin miltä se tuntuu ja kuinka vaikeaa on sen jälkeen ihmisiin luottaa. Miehiin,kun en juuri enää luota. Oma kihlattukkin sen luottamuksen ansaitsi kovan työn ansiosta.

10.5.2013
Lora91
Lora91
13-month-old baby

En kyllä ymmärrä moista käytöstä lainkaan. Enkä varmaan kykenisi anteeksi antamaan. Luottamus rapisisi liian pahasti. Enkä itse halua moiseen ryhtyä missään tapauksessa.

10.5.2013
misukka
misukka

Mulla itellä ei oo kokemusta tästä ollenkaan, enkä ikinä pystyis antamaan itelleni anteeksi jos menisin satuttamaan miestäni jollakin tällasella tavalla.. Saati sitten katsomaan häntä enää silmiin.
Tää kysymys heräs tänään ku kuulin kuinka mieheni kaveria oli yritetty saaha mukaan kolmen kimppaan kahen NAIMISISSA olevan naisen kanssa, toisella oli kuulema lapsiakin jo. Kaveri oli yrittäny päästä tilanteesta pois kertomalla seurustelevansa, mutta eihän se ollu mitään siihen verrattuna et toisella oli jo kakaroita ja kummallakin sormukset sormissa. Pitkän kinuamisen jälkeen naiset oli sitten kyllästyneet ja lähteneet ilmeisesti etsimään uutta uhria...

10.5.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...