Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Toukokuu toivoa täynnä!

Aloitetaampas jälleen uusi ketju kun edellinen venynyt niin pitkäksi :)

9.5.2013
SariA
SariA

Kiitos onnitteluista! Ei joutunu meidän neiti palamaan lampun alle. Jee... Tulokset oli hyvät. Eipä tuo nyt niin keltaiselta enää näytäkkään ja jotenkin piristynytkin on kun oli hirveen unelias ennen kun joutu valohoitoon.
Synnytys teki kyllä kipeempää kun esikoisen ehkä just ton nopean etenemisen takia. Aukesin 5cm--10cm 45minuutissa. Ja voin sanoo et just toi aika oli tuskaa kun supisti kahenminsan välein ja supistus kesti n.minuutin. Sain kohdunkaulan puudutteen mikä oli pelastus ehdin levätä 10 min ennen ponnistamista. Ton puudutuksen aikana supistus tuntu vaan kovana paineena.

30.5.2013
puffi
puffi

Onnea puffi! :)

29.5.2013
SariA
SariA

Jee onnea!!

29.5.2013
kisu8
kisu8

Sulla oli puffi puoli tuntia nopeampi synnytys kuin mulla :) Mun synnytysaika oli 3h15min.

Me jouduttiin keltaisuuden takia olemaan viikko sairaalassa. Mut tosiaan mulla synty poika kk liian aikaisin. Toivottavasti teillä kaikki hyvin :)

29.5.2013
milai
milai

Paljon onnea puffi!!! Apua voiko noin nopeesti edes synnyttää xD ittelläni meni niin kauan et tuntuu mahdottomalta xD

29.5.2013
hursjes
hursjes

Onnea puffi!

28.5.2013
milai
milai

Meille syntyi su26.5 klo:01.17 ihana tyttö. Kiire oli kun synnytyksen kestoksi merkattiin 2h 45min. Ja laskettuaika oli 25.5 eli oli myös melko täsmällinen tyttö. Mitat 4280g ja 51cm. Sinivalohoitoon joutui kun veti keltaseks. Tänään päästiin kotiin mut huomen viel kontrolli käynnille ton keltasuuden takia.

28.5.2013
puffi
puffi

Hui kamala! Mäkin ihan itkee tirautin tota lukiessa... Pelottava tilanne ollu mut onneks nyt kaikkihyvin :)

25.5.2013
puffi
puffi

Kiitos kaikille onnitteluista :)

Menin tosiaan tiistaina supistusten takia laitokselle, jossa alettiin valmistautumaan ihan normaaliin alatiesynnytykseen. No, kaikki meni aluksi ok, kunnes klo oli jtn 21, supistukset voimistu ihan käsittämättömiksi. Ne alko, hiipu ja alko yhtäkkiä uudestaan. Eli en saanu yhtään takoa väliin, vaan supistukset periaatteessa jatku koko ajan. Vedin ilokaasua kaksinkäsin ja olin ihan sairaan kipeä. Sitte kätilö katteli vauvan sydänääniä, että on aivan liian korkeat ja useaan otteeseen. Lääkäri kutsuttiin paikalle ja minun piti maata selälläni (joka oli aivan kamalaa supistusten takia!), että hän saa otettua vauvasta jonku näytteen. Se näyte näytti jotain liian paljon ja samantien tuli määräys, että leikataan. Vähänkö minua pelotti, se oli aivan kamalaa! Olin aivan varma, että vauvalle on käyny tosi pahasti...itkin varmaan enemmän kuin koskaan.

Minut vietiin leikkaussaliin ja spinaalipuudutuksessa leikkasivat. Aluksi näytti että tulee hätäsectio, mutta loppujen lopuksi mentiin vain kiireellisellä. Tyttö syntyi vihreästä vedestä, eli oli kakannut lapsiveteen. Sen takia oli korkeat sykkeet. Minun kropan stressitilasta siis tuli vauvan stressitila, jonka vuoksi hän reagoi näin.

Sen takia hän on nyt vielä hoidossa, kun nieli sitä vettä ja keukoissa on pöpöä. Mutta arvot on muuten hyvät ja paranee päivä päivältä :) Ihana tyttö, pikkuinen blondi! On vienyt meidän sydämmet ihan täysin!

Kysyin lääkäriltä miksi ne supistukset ei laantunu missään vaiheessa, hän oli hieman sitä mieltä että kun mulla on se sectio takana, niin se kohdun aiheuttama supistus jäi jälkikipuna siihen vanhaan arpeen, joka tavallaan jatkoi supistusta ilman taukoa. Ja sanoi samalla, että jos vielä lapsia tulee, automaattisesti mennään leikkaukseen. Et semmosta tänne :)

24.5.2013
SariA
SariA

Paljon onnea sariA !!! Vihdoin tuli teillekin nyytti

24.5.2013
hursjes
hursjes

Paljon onnea SariA prinsessasta!

24.5.2013
milai
milai

Onnea SariA

24.5.2013
kisu8
kisu8
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...