Helatorstaita!

Täällä sataa. Suunnittelin et oltas menty ulos mut taitaa jäädä suunnitteluasteelle ellei toi ilma muutu. Siivota pitäs kans ja vähän pyykkiä pestä, normaali torstai siis :) miehelläki on vapaata tänää ja huomenna eli saa pitkän viikonlopun :)

9.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Täällä ihanan lämmin sää ja oon töissä tällä hetkellä..

9.5.2013
Surunauha
Surunauha

sralla Teen sekä pakastimessa että koneella. Eka satsi laitettiin pakkaseen niin et isäntä juoksi sitä sekottelemassa ja tuo toinen satsi jonka äsken tein ni menee koneeseen jahka hetken seki jäähtyy pakkasen puolella.

Meillä on lidlistä viime kesänä ostettu aparaatti ja siinä on reikä mistä massa kaadetaan koneeseen ku se on jo käynnissä.

9.5.2013
misukka
misukka

hojohojo!

Mie olin eilen rimpsalla nuorison kaa ja nyt site oon ihan väsyny :D En mie mietenkään hirveenä juonu, mutta siis väsyttäähän se. Pojat heti herättyään ehti miut käsiinsä vaikka yritin mennä tytön huoneeseen piiloon :D No isimies ku heräs niin se komensi pojat pois miun kimpusta niin kerkesin vähän nukkuu ennen ku se isäntä läks iltavuoroon. Nyt sitte vilkuilen kelloo että millon se on niin paljon että voin laittaa pojat unille ja ite kahtoo jotakii elokuvaa ja ottaa rennosti :D Sitä ennen kyllä vielä saunotaan :)

9.5.2013
riu
riu

Mua facessa ärsyttää vaa se ku koko aika pitää tehä jotain muutoksii niihin asetuksiin -.- mullahan nimittäin on kaikki sillee et vaa kaverit näkee. Mitää en jaa ulkopuolisille. Ainoo vaa et ne kansikuvat on julkisii eikä niitä voi muuttaa yksityisiks vaan ne pitää piilottaa aikajanalta jos haluaa ettei ulkopuoliset ja ei kaverit näe niitä.

Täällä selkeni sää, enää ei sada :) pyykkiä oon pessy jo kaks koneellista ja kolmannen laitan kohta pyörimään. Kuopus on päikkäreillä ja esikko haluis maistaa jäätelöä mut ei oikee tykkää ku se on niin kylmää. Myöhemmin vois mennä pihalle vähäks aikaa :)

9.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Päiviä. Tänne eksyi vesisade nyt vasta. Lapset kerettiin heittää jo toistamiseen tälle päivää pihalle mut nuo vaan taisteli sielä ni otettiin sisälle. Ja onneksi otettiin tai nyt olisi likomärkiä lapsia. Selvisivät siis nippanappa kuivina :)

Mä tein tossa vaniljajäätelömassan että saahaan illaksi herkkuva.Täytynee ehkä heti perään tehä toinen massa et jää jolleki toiselleki päivälle vähäsen.

Eipä kummosempia.

Jaa Marika joutu sit nöyrtymään naamakirjan kanssa. Mä en ole vieläkään nähnyt yhtään riittävän hyvää syytä liittyä sinne. Enempi on noita huonoja puolia vielä siinä jutussa.

9.5.2013
misukka
misukka

Maaliskuu, on se hyvä et välillä laiskottaa :D ei sitä aina voi jaksaa :P

Ai Marika liitty facebookkiin? Siel tuntuu kaikki olevan nykyää kyl. Mä en tienny et niil kirkonkelloilla voi ilmottaa iän ja sukupuolen, jotain uutta taas opin!

Paranemisia mummy! Aina ne pöpöt tulee sillon jostain ku niitä vähiten kaipais!

9.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

huomentapäivää. flunssaa meinaa pukata just nyt ku ei todellakaan olis aikaa sairastaa :/ mut mies oli heränny aikaisin ja touhuili tytön kans niin ettei se tullut herättään mua niinku yleensä tulee ysin aikaan, vaan sain nukkua lähemmäs 11. ja aamupalaki oli tehty valmiiksi :)

täälläon vähän tuollainen ilma niinku ei olis osannu päättää onko hieno vai huono, pilvistä mut aurinko yrittää pilkahdella. mul olis siivouspäivä edessä ku miehen sisko tulee huomenna viikonlopuks kylään. ja tenttiin sit lukua, piti tehdä yhtä tehtävääki, mut unohdin koneen töihin.

tiille ihanaa treffi-iltaa 3 ja majezkille onnea välietapista, varmasti hieno fiilis! kaikilla tuntuu olevan jotain kakkutouhua, pitäiskö sitä itekki pyöräyttää jotain.. :)

9.5.2013
Mummy83
Mummy83

Tii, ekan kerran ku jättää vauvan jonku muun hoitoon tuntuu aina itestään kamalalta. Mut hyvin anoppi varmasti hoitaa teiän vauvaa et nauttikaa ku pääsette miehen kanssa kahdestaan ulos! :)

majezki, hieno homma et farkut sopii! :) mullaki on tuolla yhessä jätesäkissä housuja joihin toivon mahtuvani joskus taas! :D

emäntä, maustekakku ois kyl hyvää :P harmi vaa ettei mulla oo sellasta astiaa mihin sen vois tehä.

Sralla, harmi ku et päässy sinne terassille! :( mut josko tuo ilma iltaa kohti muuttuia aurinkoiseks :) vähän toi aurinko yrittää tulla pilvien läpi :)

Just nosteltii miehen kanssa lelut lattialta laatikoihin ja nyt mies imuroi :D mä pesen sitte lattian kuhan on valmista. Esikko syötti kissalle leipää, jota kisaa söi ilmeisen onnellisena - muruakaan ei jättäny lattialle! :D ja roskiksesta varastaa aina ku siel jotain on mikä kelpaa syötäväks -.-

9.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Huomenia!!! täälläkin sataa, taitaa tulla siis kotipäivä. muksuja yritän tässä viihdyttää et olisivat ees vähän hiljempaa ku isäntä nukkuu, oli yön töissä.

jotain positiivista, mun vatsalihastreeneistä on ollu jotain hyötyäkin. koitin huvikseen vetästä farkut päälle jota käytin joskus 17-vuotiaana.. ne mahtu eikä tehny ees tiukkaa!!!! pikkuhiljaa alkaa lihakset näkymään jos oikeen tarkkaan katsoo. tänään palkitsen itseni siis suklaalevyllä :D

9.5.2013
majezki
majezki
2 years, 3-month-old toddler

Täälläkin sataa :(

Meijän pirpana kitisi 3:sta 8aan, noustiinpa sitten silloin ylös, nyt sille uni tuntuu kyllä maittavan :P

Nooh, onneksi minulla energiaa riittää :D Aamupala navassa, mokkapalat uunissa kun kaveri tulee aamupäivästä kahveelle:)

Pyykitkin pyörii ja kohta alan tekkee ruokaa. Illalla mennään miehen kanssa treffeille ja anoppi tulee hoitamaan muksua :)  (apua! eka kerta kun se jää nuinki pitkäksi aikaa jonkun toisen hoteisiin :'(( )

9.5.2013
Tii03
Tii03

Mitäs muille? :)

9.5.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...