Vauvan maitoaltistus kokemuksia kaipailisin?

Meillä meneillään sokko altistus ja ensiviikolla purku josta sitten selviää onko vai ei. kokemuksia kaikenlaisia kertokaa!! =)

8.5.2013
Shamyra
Shamyra

Pric:it tehtiin käsivarteen,mutta ei mitään.sokkoaltistuksessa kuitenkin selvisi maitoallergia näillä mennään seuraavat 1,5v ja sit uusiks

14.6.2013
Shamyra
Shamyra

Meillä nuorempi poika oli noin 2-vuotias, ja hänelle tehtiin HUS:ssa Iho-ja allergiasairaalassa alle 2-vuotiaan Prick-testi käsivarteen. Mitään ei silloin löytynyt.

13.6.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Loistavia tapoja selvittää nuo teidän mainitsevat.tää sokkoaltistus on kyllä suoraan sanottuna ihan sieltä minne aurinko ei paista! turhaa venkslailua ja itkettämistä nyt onneksi viimeinen maito litkujen annostus kerta menossa! Ongelmana meillä on se,että molemmista kerroista on tullut ihottumaa,että tiedä sitten mikä tässä mättää!! Ekasta kerrasta 10ml jälkeen posket ja päänahka ihottumalle nyt toisesta kerrasta naamaan punasia paukaumia ja nyt kotona jatkunut siten,että silmäluomet ja maha pienellä punasella näppylällä..En tosiaankaan tiedä. :S Onko jollekkin käynyt näin!?

9.5.2013
Shamyra
Shamyra
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...