KAVERIT HAKUSESSA:)

HEI ETSISIMME UUSIA KAVEREITA KAUTTA TUTTAVUUKSIA SEINÄJOEN LÄHISTÖLTÄ, KAIPAISIN LAPSELLE JONKINLAISTA LEIKKIKAVERIA JA KYLLÄ OLIS ITELLÄKIN KIVA OLLA JONKA KANS SAIS PUHUA KAIKENLAISTA. mIELUMMIN YLISTAROSTA MUTTA MUUTKIN OVAT KYLLÄ TERVETULLEITA ITSE OLEN 24 VUOTIAS JA LAPSI TULOO MAANANTAINA 1½VUOTTA OLISI KIVA SAADA TUTUSTUA MUIHIN KÄYDÄ YHDESSÄ VAIKKAPA PUISTOSSA YMS YMS HALUAIS VÄHÄN VAIHTELUA ELÄMÄÄN ETTEI TARTTIS KÖKÖTTÄÄ KOKOAIKAA TÄÄL NELJÄN SEINÄN SISÄLLÄ:) JOS YHTÄÄN KIINOSTUIT TAI TÄÄL OLIS HALUKKAITA TUTUSTUMAAN JOKU NIIN OTTAKAAHAN YHTEYTTÄ!!!

8.5.2013
kirsi891
kirsi891

Hei! Laittelin sulle meiliä tossa joku aika sitten :)

30.5.2013
miima_
miima_

moikka kiva kun vastasit, aina kaverit edes kirjoittelu kaverit on tervetulleita meinaa itsellä olla kans aika yksinäistä päivisin. Minulla myös ollut vähän samaa hommaa ettei oikein ole kavereita, ja kaikki viimeisetkin katos silloin kun sain esikoiseni. onneksi olkoon raskauden johdosta voitaisko ruveta meilailemaan?? niin jos haluisit antaa minulle s-postisi?? niin voidaan siel jutella paljon paremmin tässä minun oma straw_berry@jippii.fi

9.5.2013
kirsi891
kirsi891

Hei! Ite oon kans seinäjoen lähettyviltä (koskenkorvalta), mutta lasta ei vielä oo, ensimmäinen vasta tuloillaan. Ikää 23 ja yksinäistä meinaa olla ku kaverit jääny tonne pohjoseen tai muualle päin ympäri suomea, ku miehen perässä tänne muutin vuosi sitten.

8.5.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...