Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kapseli - easy living

Otatin hetki sitten kapseliehkäisyn kolmeksi vuodeksi ja huomaan tulleeni sen käveleväksi mainostauluksi! Olen todella tyytyväinen ratkaisuun: helppo, ei ole mahdollista unohtaa, ei kuukautisia, ei painonnousua tai muita sivuvaikutuksia ja ehkäisyteho erinomainen. Ja näin hoitovapaalla olevalle erittäin edullinen kun kolmen vuoden ehkäisy vain 130euroa kun aiemmin pillerit 14euroa kuussa. Haluaisin kuitenkin kuulla muiden kokemuksia kapselista, onko ollut ongelmia tms? Paikkakunnallani olen ensimmäinen ottaja eikä siis läheisten kanssa voi jaella kokemuksia :)

7.5.2013
laurapitkonen
laurapitkonen

Mulle laitettiin kapseli loppuvuodesta, ekat menkat alkoi viikon myöhässä ja sen jälkeen vuoto jatkui ilman taukoja 3kk jolloin otatin pois. Lisäksi vaikutti negatiivisesti mielialaan ja kivana lisäoireena ihon ja limakalvojen todella voimakas kuivuminen. Ei ikinä enään mulle kiitos!

14.5.2013
heidik79
heidik79
1 year, 8-month-old toddler

Mie oon kallistumassa kans seuraavaks ehkäsyks kapselin suuntaan. Poju syntyi kolme viikkoa sitten ja esikoinen on yli kahen vanha joten seuraavaks jos pitäis pienen tauon näitten lapsien suhteen. Mies on reissu hommissa ja mieki haluisin päästä välillä töihi. Pelkään vaan just sitä vuotoa. Joskus oli kierrukka ja siitäki oli ekat kaks kk pelkkää vuotoa. Ja nyt imetänki viel niin ei pysty yasmineja ottamaan. :(

9.5.2013
Viltsutyttö
Viltsutyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...