Kuinka rauhoittaisin meluisat lapset?

Iltaa kaikille. Kaipaisin neuvoja seuraavaan:   Meillä 6v ja 8v tytöt ovat todella meluisia iltaisin. Semmoista kovaäänistä naurun käkätystä pitkän aikaa, jota en millään jaksaisi kuunnella. Minusta on aivan ihanaa, että tytöt ovat vielä niin pieniä, että viihtyvät kotona. Haluaisin heidän kuitenkin pitävän hauskaa hiljemmin! Harrastuksia on kahtena iltana viikossa ja ulkoiluakin aika paljon. Mutta miten heidät saisi olemaan hiljempaa ja rauhallisempaa sisällä - kuitenkin niin, että heillä olisi kivaa?

7.5.2013
odottaja
odottaja

Kiitokset kaikille vastanneille. Täytyy sitten kokeilla tuota yhdessä tekemistä, esim. lukemista tai pelaamista. Mulla lisäksi diagnosoitu Aspergerin oireyhtymä, johon kuuluu aistiyliherkkyys. Mulla se ilmenee herkkyytenä koville äänille. Meillä tilannetta tavallaan vaikeuttaa sekin, että asunto on aika pieni. Lasten omassa huoneessa on oikeastaan tilaa vaan nukkumiselle. Minusta on todella kivaa, että leikkiminen tapahtuu olohuoneessa, koska voin istua katselemassa heitä. Kunhan se vain olisi hiljaisempaa!

8.5.2013
odottaja
odottaja

Meillä porukka hiljenee jos menen ja pelaan noitten kanssa jotain tai sitten luetaan=)Onhan se aikamoista mölyä kun kaikki 4 sattuu kiljumaan yhtä-aikaa=Dmutta iakansa kutakin=)

8.5.2013
huiskutin
huiskutin

no luultavasti pääset helpommalla ko ite hommaat peltorit...

7.5.2013
imppuliina
imppuliina

onnea ja menestystä vaan X) Lapset on lapsia, tottakai hauskanpidosta lähtee ääntä! Että anna tyttöjen mekastaa aikansa, ja sitten rauhoitat koko menon kertalaakista. Meillä jos meteli lähtee lapasesta ja tarvii rauhottaa menoa, niin mie yleensä alan juttelemaan eri asioista. Kysyn vaikka keskimmäiseltä että tiiätkö sie mitä tarkottaa juhannus? Ja sitte jutellaan mikä se on, mitä silloin tehhään ja miks. Mutta se on sitte ku tarvii rauhottaa meno oikeesti ennen ku tullee vahinkoja. Semmoseen iloiseen menoon en tartu, koska onhan aikuisetkii kovaäänisempiä kun oikein innostutaan nauramaan ja heitämään juttua :D Jos sinnuu tyttöjen ilon pitä häiritsee, niin voithan aina siirtyy eri huoneeseen ja vetää vaikka oven kiinni.

7.5.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...