Limatulppa irtosi.. Jokohan kohta alkais synnytys? :)

Tosiaan tana aamuna irtosi tuo limatulppa, ei voinut erehtya kun pyttyyn oli tippunut geelimainen klontti jossa veriviiruja. Esikoisen odotuksessa tuon limatulpan irtoamisesta meni 3 paivaa ennen kuin synnytys kaynnistyi, nyt alkoi siis todenteolla jannittaan!!! Ois kiva tietaa, kauanko muilla on mennyt limatulpan irtoamisesta siihen, etta synnytys on alkanut? Tuttavani sai 3 viikkoa sitten vauvan ja hanella oli mennyt tasan 1 vrk limatulpan irtoamisesta siihen, ku vauva oli tullut maailmaan :) Innolla ootan, josko kavisi samalla lailla... ;)

4.5.2013
Rebecca28
Rebecca28

Mulla lähti tulppa la-su yöllä klo 4. Supisteli myös, mutta enää ei supistele. Tulppaa tulee edelleen. Mulla tulpassa ei verta, mutta on tosi keltaista venyvää hyytelöä. Toivon, että lähtee syntymään, ettei tarvitse käynnistää.

rv 41+3

7.5.2013
Tatuliini
Tatuliini

Mulla irtosi limatulppa aamulla klo 5, seuraavana aamuna klo 5 alko kipeet säännölliset supistukset ja synnytys :) Eli tasan 24h limatulpan irtoamisesta.

4.5.2013
Laurus2
Laurus2

Mulla irtosi eräänä aamuna, jonka seurauksena alkoi kokopäivän kestävät supistukset, viimein illalla alko oikeasti synnytys joka kesti sen 20h, seuraavan päivän iltana oli lapsi sylissä :) Eli siis synnytyksen alkamiseen semmonen 15h ja lapsen syliin saamiseen puoltoista vuorokautta :)

4.5.2013
Tii03
Tii03

Mul meni esikon kohal 37viikol irtos limatulppa ja jätkä tuli 40+5 ulos :) nyt tän tokan kohal irtos rv 30+2 ja huomen pärähtää rv 32 eikä ole syntyny viel :)

4.5.2013
Suuuuvi
Suuuuvi
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...