libbelääkärit taas hoi! e-pillereistä kiireellistä!

ja jälleen kävi niin, ettäkun passitin miehen tänään hakemaan apteekista mulle uusia pillereitä syötyäni eilen viimeisen (viimetippaan on aina hyvä jättää...),  niinapteekista sanoivat ettei  mulla ole reseptillä enää jäljellä niitä. ja niin syntyi paniikki. en ensinnäkään tiedä miten  sähköistä  reseptiä  uusitaan, ja toisekseen vaikka tietäisinkin, ei meillä viikonloppusin terkkarit hoida kuinkuoleman  kourissa olevia. reseptin uusimiseen  on  tähän mennessä mennyt aina  viikko. eli kas kas, saisin  omia pillereitä aikasintaan ensiviikon lopuksi:/ nyt  kysynkin, uskallanko vaihtaa  lennossa  merkkiä, koska kaapista löytyi tytärpuolen korkkaamaton paketti? oon just ehtiny syödä alle viikon nuita omia melianeja, ja nyt  siirtyisin hätätapauksessa yasminelleen. mitähän semmoisesta voisi seurata? vastaanotan  kyllä ennemmin pienet hormooniheittelyt mielialoissa,kuin menkkakipuja, sillä mulla nui pillerit on ehdoton hoitomuoto endometriassa, ja en  todellakaan tahtoisi nyt hetiperään uusia  menkkoja kestää:/ help!

4.5.2013
Blanco
Blanco

tirppa,  meillä eivät ota päivystysaikoina vastaan ellei  tosissaan ole hengen hätä. eikä uusi  reseptejä:/

mie kokeilen nyt vaan syyä  nuita yasminelleja  siihen saakka  kunnes saan omat pillerit käyttöön taas, ja yritän jatkossa  muistaa uusia reseptini ajoissa..

niin,  ja jos  nyt lähitulevaisuudessa alan turpaani täällä aukomaan  tai jotain kummaa,  niintiedätte sit  vaan että Blancolle ei ainakaan yasminellet sovi sit LAINKAAN:D

4.5.2013
Blanco
Blanco

up!

4.5.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...