Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

1,5 vuotisneuvola :)

mitens toukat on kehittyny :)   meillä oli tänään ja mitoiksi saatiin 10.5kg ja 80cm täyttä terästä ja vauhtia :D lääkäri kehui motorisesti lahjakkaaksi ja samaan hengenvetoon onnitteli että puhekkin on lähteny kehittymään :) sanoja tulee paljon :) ja osaa sanoa hyh hyh kakka :D ja mummi oli  kuullut pojan sanovan ukki tuli :) juoksee, uhmaa, nauraa, halailee, höpöttää, kiipeilee, nukkuu yönsä ja tutti heitettiin viimevikolla loistavin seurauksin :) juo syö itse :) kova poika menemään ja itsepäinen tuo on kun mikä xD

2.5.2013
imppuliina
imppuliina

No heips vaan kaikille:) ,neidillä oli 1,6v neukku vasta hetki sitten ja mitat ovat 9420g ja 77,5cm,hattu tais olla 47..eli pikkuinen edelleen. Eipä meille mitään uutta kuulu,uhmaa ja uhmaa ja hieman lisää uhmaa :D. Puhetta ei tuu,muutama sana vaan mutta eipä tuo haittaa.Muutkin ovat myöhemmin alkaneet hölpöttään ja juttua on kyllä piisannut :D . Vauvakuume on kova mut viides lapsi olis jo aika hmmm..emmä tiä,pelottaa ajatus viidestä kekarasta.. Jäämme siis harkitsemaan asiaa :)) . Hyvää ja lämmintä kesää kaikille!!

10.6.2013
inkkari3
inkkari3

no toivotaan että johonki pääsisit mikäli intoa opiskeluun kumminki löytyy :) haitko sie ihan päiväkotiin paikkaa pojalle vaiko myöskin johonki perhepäivähoitoon?

6.6.2013
lenkkari
lenkkari

ai nii ja tosi hienoo että teiän poika on nytte nukkunnu paremmin :) varmasti luksusta siullekkii :D

6.6.2013
lenkkari
lenkkari

juu niin on meiän pienimmät samankokosia likimain ;D ja voin niin kuvitella miltä siusta metalli tuntuu ja itekki kunsai sen kirjeen missä se päivähoitopäätös oli niin tulihan se asia todella niin paljon todellisemmaksi kaikkineen ja mieleen jos vaikka minkämoista ajatusta että...ja muutama kyynelki jo valmiiksi vuodatettua ;D mut onneks on hyviä paikkoja ollu kaikki missä meiän tytöt ollu hoidossa ja tää viimesin oli tosi kiva ryhmis...nyt sitte taas lapset tosiaan omassa hoidossa ja oottelemassa tulokasta ...tuolle toisiks vanhimmalle hain kerhopaikkaa syksystä lähtien että olisi sitte jotain omaa juttua kun eskariin kumminkin vielä vuosi aikaa niin hyvää harjoitusta sitä ajatellen sitte :)

saitko minkälaiseen paikkaan pojan hoitoon?ja onko jo selvinny minnekkä pääsit kouluun?

mie oon nytte ollu saikulla viime viikon tiistaista lähtien ja ens tiistaina olis sitte taas lääkäri kun saikku loppuu...tsekkaa sitte missä mennään mutta meinas ettei töihin enää laske ennen kesäloman alkua joka siis alkaa juhannuksen jälkeen ja siitä sitte jään äippälomalle...ei kyllä rehellisesti sanottuna oo töihin tippaakaan ikävä näitten helteitten aikaan...huh,miten kuuma onkaan ollu yötä päivää....mie en oo koskaan kesällä oottannu ison mahan kanssa kun kaikki nuo aiemmat on talvi vauvoja ollunna...jotenka uutta on sillä ollu tämäki kokemus kaikkineen ;D mutta veden voimalla pärjää onneksi aika pitkälti :)

6.6.2013
lenkkari
lenkkari

huh,miun elämä tuntuu olevan semmosta haipakkaa nykysin,mut ehinhän mie sentään tänne taasen hetkeksi kirjotteleen ;D

elikkäs juu meiän neidillä mittoja oli seuraavanlaisesti...painoa 12600g,pituutta 85cm ja pää oli 46,7 et hyvin kasvaa kimuli kaikkineen ja muutenkin kaikki lääkäri käynnillä oli ok :) seuraava käynti sitten taas 2 vuotiaana :)

meillä muksut nyt kaikki tosiaan kotona "lomailemassa" ja ootellaan että loppu kesästä uusi vauveli syntyy...lapset innolla oottaa jo vauvaa :D toivottavasti kaikki menisi taasen yhtä hienosti kuin aiemminkin :)

kuumaa on ollunna ja huomaa että myös muksuihin vaikuttaa kyllä niin että ovat väsyneenpiä ja yöllä meillä onkin aika kuuma nukkua...josko ensviikolla alkaisi yöt viilenemään...tai niin on ainakin "ennustettu" :)

vierasti ihan hirveesti muuten sitä lääkäriä tuo meitin pikkunen...siis itki kun se täti koitti vähänkin lähemmäs tulla...mikä lie oli olevinaan siinä tätissä "vikana"... :D

6.6.2013
lenkkari
lenkkari

meilläki vasta ens tiistaina tuo 1.5 vuotis lääkäri/neuvola...kun tosiaan nuo lääkäri ajat niin kortilla täällä "lääkäri pulan" takia :) saapi nähä mitkä on lyylin mitat sitte ;D

hyvin on muitten muksut kasvannu tosiaan :) ja kiva kun tälläki palstalla ompi taasen eloa :)

kurjaa kun ei teiän pikku ukolle metalli meinaa uni riittää tarpeeksi pitkäksi aikaa...meillä tuo pikkunen menee viikolla nukkumaan kasin paikkeilla ja herää aamulla hoitoon puolseiska...nukkuu sitte hoidossa parin tunnin päikkärit tai reilu...viikonloppuna nukkumaan menee viimestään 21 ja herää aamulla joskus kasin ysin välillä ja sitte nukkuu kolmisen tuntia päikkäreitä viikonloppusin/päivä...ja nuilla unilla pärjää vallan mainiosti :) jatkettavassa sängyssä nukkuu toisiks nuorimman kanssa samassa huoneessa ja ihan hyvin nukahtaa ite sänkyynsä...välillä koittaa jutustella siskosa kanssa et josko sais pidettyy toisen hereillä mut kun huomaa ettei toinen innostu juttu kaveriksi ni rauhottuu sitte ja alkaa nukkuu :)

29.5.2013
lenkkari
lenkkari

meillä nukkuu vuorokaudessa n.12-13h. yöunet on n. 11-12h, ja päiväunet 1-2h tosin viikonloppuisin ei aina nuku päikkäreitä jos ollaan menossa jossain, että autossa sitten nukkuu vähän aikaa. ja hyvin on nyt nukkunu, isosiskon kanssa samassa huoneessa jo viime syksyltä. tosin isosisko kohta 3v. on nyt ruvennu valvomaan illalla, sammuu vasta 21 aikaan. eli tämä tyllerö menee ilta 19 nukkumaan ja herää aamulla vähän ennen 7 kun lähtee hoitoon.

29.5.2013
mustikka88
mustikka88
3 years, 1-month-old toddler

no niin neuvolassa käyty ja mitat, pipo 48,5cm. pituus 81cm, paino 12750g.

28.5.2013
mustikka88
mustikka88
3 years, 1-month-old toddler

vaikka meillä tuli 9.pv 1,5v. täyteen niin neuvola on vasta 28pv. että sitä odotellessa. hammaslääkäri oli tällä viikolla, 11 hammasta ja hienosti näytti purukalustonsa.

meillä erittäin herttainen tyttö, antaa kyllä kaikille lähtiäis halit ja pusut. on välillä auttavainen, syö myös itse ja yrittää kovasti pukea jo housuja jalkaan ja välillä on ne saanutkin. iteppäinen on kuin isosiskonsa, aika kömpelö on vielä, että kaatuilee vähän väliä, ei sillein kiipeile hirveemmin kun vertaan vanhempaan, ihan hyvä koska on kömpelömpi :D puhe on semmosta pulputusta ja tavusekamelskaa, mutta äitää, kiitti, hau hau, tulee aina, ja kerran sano hyvää yötä. ja sinne päin kuulostaa monet jutut. sitten se on niin hauska kun morjestelee kaikille, varsinkin aamusin kun olen laittamassa autoon parkkipaikalla ja tiellä vaikka kävelee joku niin huutaa kauheesti ja morjestaa. hoidossa on tosi reipas. on perhepäivähoidossa.

syö edelleen tosi hyvin ja kaikkea mahdollista, nukkuu yöt hyvin isosiskon kanssa samassa huoneessa, pinnasängyssä vielä, ja varmaan aika pitkään ettei pääse riehumaan siskon kanssa :D tuttiahan meillä ei syödä mutta peukaloa kun väsyttää ja uniriepu tai pupunkorva nyrkin sisällä samaan aikaan.

tekee isosiskolle jäyniä, esim. jos sisko tekee palapeliä, saattaa varastaa paloja ja mennä niiden kanssa piiloon, tai jos painivat ja pääsee istumaan siskon selän päälle ottaa tukasta kauheen otteen, kostaa varmaan siskon tekemiä pahoinpitelyjä ajoilta ennenku oppi kävelemään. ovat kyllä välillä niin hauskoja yhdessä. tyttö on myös erittäin musikaalinen, heti rupeaa tanssittaa tai laulattaa paikasta riippumatta jos kuulee musiikkia, ja tykkää soittaa rumpuja paljon.

laittelen niitä mittoja sitten kun ollaan käyty neuvolassa.

18.5.2013
mustikka88
mustikka88
3 years, 1-month-old toddler

kiva et imppuliinan pojulla kaikki kunnossa :)

mie viimeks ku käytin nuita isompia neuvolassa niin kyselin että millonka olis tarvetta tulla tuohon 1.5 v lääkäri neuvolaan...mutta ei sillä ollunna vielä aikoja antaa kun täällä on taas joku lääkäri pula niin laitto nimen listalle ja lupas soittaa heti kun tuleepi aikoja nuille vähän isommille...siis nyt ovat pystyneet kattomaan vaan vauvat tuolla neuvola lääkärissä...mutta eiköhän meki johku väliin päästä :)

meillä kans hyvinkin omapäinen neiti kyseessä ja tasan tietää mitä haluaa millonki...sanoja tulee kanssa kovastikki...leikkii,juoksee,tekee jäynää ja osaa myös olla hyvinki kiltti ja auttavainen tapaus :) ja hyvinki iloinen eikä turhaan kumminkaan kiukuttele,syöpi ja juopi ite myöskin...helppo muksu on ollu tämäki alusta asti ja yötki nukkunnu aina hyvin :) jatkettavassa sängyssä koisannu varmaan pari kuukautta ja hyvin suju tosiaan seki siirto neidin osalta :)

5.5.2013
lenkkari
lenkkari

eikö mein ryhmästä vielä kettää oo käyny? :D

5.5.2013
imppuliina
imppuliina

hop

2.5.2013
imppuliina
imppuliina
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...