kakka on iloinen asia! :DDD

no meijän pienin on nyt 2,5 v ja eilen se oli päiväkodissa sanonu että kakka ja tätit oli kurkannu vaippaan että ei täällä mittää oo. Sitten se oli menny pöntölle ja tehny sinne kakat! No eihän siinä vielä kaikki, eilen illalla teki kakat pottaan ja nyt päivällä uudemman kerran! Jee hyvä meijän poika! Pissiäkin on ruvennu tekemään pottaan säännöllisen epäsäännöllisesti, että kyllä tästä meijän pojasta kohta päiväkuiva tehhään! :)

1.5.2013
riu
riu

hihhi xD mie katoin tuon kategorian väärin, katoin sen olevan "raskaana", ja aattelin et empä selvästikkään sit ollu ainut ummetuksesta kärsivä joka otsakkeen lailla juhli aina kun se kaksi hassua lampaanpapanaa  vihdointulisuolesta pihalle:DD

1.5.2013
Blanco
Blanco

Hienoa! Onnea tein pojulle :)

Meillä oli pitkään jo tuolla tavalla, lähes vuoden päivät. Kunnes puski 2v uhma ja nyt tehdään pisut ja kakat vaippaan taas. Aina käytetään pöntöllä mutta useimmiten ei mitään tule. Eiköhän se aika meillekin tule, että pönttö taas kiinnostaa ja päästään vaipoistakin eroon.

Tuntuu kuopukselle olevan helpoin tapa esittää omaa tahtoaan että tekee tarpeet vaippaan. Tosin äkkiä se useimmiten ilmasee et olis tää vaippa kyl kiva vaihtaa.

Odottelemme siis rauhassa :)

1.5.2013
misukka
misukka

joo oon samaa mieltä, ja nyt tuntuu pojalla olevan valmiudet :)

1.5.2013
riu
riu

Onneksi olkoon isolle miehelle!

Oon sitä mieltä, että nää jutut on eniten kiinni lapsen omasta valmiudesta.

1.5.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...