kuinka voimakkaita turvasuihkeita saa marketeista?

taikka apteekeista? on niitä äänikarkottimia ja värjääviä,  mutta onko oikiasti jotain pippurisumutteen pikkusiskoa, joka ihan oikiasti pysäyttäisi hyökkääjän? nuissa muissa vaihtoehdoissa kun turvallisuus on samaa luokkaa kun puhaltaisin pilliin ja sumuttaisin spraymaalilla.. kellään  kokemusta siitä kolmannesta vaihtoehdosta? toimiiko oikiasti,  vai onko mun  ihan yhtä fiksua kulkea hiuslakka takataskussa:O? kävin toissapäivänä poliisilaitoksella anomassa lupaa turvasumutteiden kantamiseen, mutta anomus evättiin heti kättelyssä koska mulla ei ole turvallisuusalan  koulutusta. kyllä siellä itku tuli, kun ihmettelin että mitähän  turvallisuusalan koulutusta meillä muka olisi?? että on se nyt kumma että tarvitaan koulua siihen,että päästään häätämään torakoita narkkareitten kämpistä. entä  baarityöntekijä? kun kulkevat yksin siihen aikaan aamuyöstä kotiin pimeillä kujilla?  tuskimpa  heilläkään onminkäänsortin turvallisuusalan koulutusta, eli mitä myö saadaan lainmukaan  kantaa mukana itsepuolustukseksi? viimeksi kun rapputarkissa narkkari läksi perään tappouhkauksia huudellen ja heitti tuolilla,  niin  eipä siinä mikään hemmetin hätäpilli tai värisuihke  oisi sitä pysäyttänyt. luojalle kiitos ylkkäreistä, ja että  päästiin silloin nopiasti naapuriasuntoon turvaan. tällä haavaa miulla on pamppu autossa apparin jalkotilassa. vaan  veikkaampa että sekin ratsiassa lähtisi poliisien mukaan. enkä sitä kyllä edes autosta voi ulos ottaa, on vain  turvana siellä jos seuraavan kerran joku tunkeutuu  väkisin autoon:/ mitä työ ootte käyttänyt apuna, ja mikä on  edes lain mukaan mahdollista olla turvana?

1.5.2013
Blanco
Blanco

kai se pitää sujauttaa taskuun  vain matkakoko jotain pirkan tuulitukkaa. haisee ainakin saakutin pahalle, joten  eiköhän se sitten silmiäkin asteen verran kirvellä... pitää tosiaan ensi tilistä käyä hakemassa koko marketin kirjo, vielä kun  löytäisi jonkun testikaveriksi;)

ensiviikolla jo seuraava yövuoro, joten laittomalla pampulla ja ampparivaahdolla taidetaan siihen saakka mennä.

2.5.2013
Blanco
Blanco

ainut lupavapaa ase taitaa olla sanalliset uhkaukset.

"älä tunkeudu mun autoon, täällä soitetaan  vain justin bieberiä!"

tai "älä  tule lähemmäs, mulla on ampparivaahtoa ja  murkkupulveria!"

niin, unohtamatta tietenkään firman asiakaspalveluvuutta

"kiitos kun käytit palveluitammeja aurinkoista keväänjatkoa:)"

1.5.2013
Blanco
Blanco

poliisilaitokselta sanoivat, että ainoa tapa saada  turvasumutteet käyttöön  on firman anottava jonkinsortin poikkeuslupaa sumutteille. ja sitten jaettava työntekijöille. mutta tämäkin oli kuulema vain teoreettinen mahdollisuus eli käytännössä se juttu sitten kuitenkin tyssäisi  siihen turvakoulutuksen puutteeseen. ja töissä sanottiin että heille taasen oli neuvottu nimenomaan työntekijöiden anottava henkilökohtaisesti tuota lupaa.  eli plus miinus nolla.

tiettyihin osoitteisiin meitä ei yksin laitetakkaan turvallisuus-syistä. eikä asuntotarkkeihin yleensä. mutta kyllä se vain  kaksi ihmistäkin  voi  olla turvattomana ilman apuvälineitä. silloin  kun tuoli lensi korvan juuresta  ja kun yksi alkoi heilumaan  huumeneulan kanssa, niissäkin tilanteissa oltiin pareittain, ja toistaiseksi onkin selvitty vikkelillä kintuilla ja vaivihkaisilla vetääntymisillä. ainoastaan kahdesti on apuna ollut vartija/poliisi. mutta vastaavia tilanteita tullee silti vastaan viikottain:/

1.5.2013
Blanco
Blanco

Nostan Maarulle tätä.

1.5.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

up

1.5.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...