Käytetyt vaunut - hyvä vaihtoehto!

Kovasti monet pohtivat kannattaako käytettyjä vaunuja ostaa. Mielestäni kyllä kannattaa! Pienellä vaivannäöllä löytää käytetyt vaunut, jotka ovat ihan uudenveroiset ja edulliset! Itse katselin huuto.net:ssä ja tori.fi:ssä käytettyjä yhdistelmävaunuja. Monia hyvänlaatuisia yhdistelmävaunuja tuli vastaan ihan omalta paikkakunnalta sekä vähän kauempaakin, ja ihan edulliseen hintaan. Löysin huuto.net:stä aivan ihanat yhdistelmävaunut! Ovat siis käytetyt, erittäin siistissä kunnossa, kaikki toimii niin kuin pitääkin, lisävarusteetkin (mm.hyttyssuoja) hyvässä kunnossa, edulliset, käytännölliset ja kaiken lisäksi ihanan värisetkin! Ja saimme kaupanpäälle vielä toisetkin vaunut 'kakkosvaunuiksi'. Kaikki tämä ja vielä kotiinkuljetettuna, ja mukavasti alle 100€! Kyllä käytetyt vaunut on hyvä ja edullinen vaihtoehto uusille. Ja kyllähän kierrätys kannattaa! :)

30.4.2013
mutewa
mutewa

Niin juu ja siskolta tuli kaukalo ja miehen siskolta turvaistuin. on ollut tosi hyviä ja laatu tavaraa. Ja kiva kun rahaa ei oo tarvinnu tuhlats kun ovat kauhean kalliita uutena

2.5.2013
teeko
teeko

Meillä on kahdet vaunut molemmat tulleet käytettynä ja hyvin toimineet. kahdet siksi kun sain emmaljungat joissa oli täyskumi pyörät niin ne on hyvät kaupungissa mutta meillä maalla ne on koko ajan jumissa vielä kun talvella pääs niitä työntelemään. toisena on pojan isän vanhat vaunut. hankittu vuonna 76 ja ne on aivan parhaat! poika nukahtaa niihin itsekseen työntelemättä ja ihanan iso koppa! Joka paikassa niillä helppo kulkea. niissä on vaan ulkonäkö hieman kärsinyt niin ei oo niitä otettu ihmisten ilmoille. ovat molemmat vaunut olleet muutamalla lapsella päivittäisessä käytössä ja pysyneet todella hyvässä kunnossa. Olisin ostanut niihin emmaljungiin toiset pyörät mutta eipä tarvinnu ku vintiltä löytyi aaarteet. leikkasin niihin vain uuden patjan ja pesin kunnolla. lämpimässä tilassa olivat 30 vuotta odottaneet uutta käyttäjää :)

2.5.2013
teeko
teeko

Vaikka muuten olenkin kirppisten ystävä, niin vaunut meille ostettiin uutena. Käytetyistä vaunuista kun ei koskaan voi tietää, onko niitä esim. säilytetty kosteassa, jolloin niissä voi olla vaikka hometta, jota ei vielä silmin havaitse.

2.5.2013
Lissu8
Lissu8

ja kun se lapsi ei vaunuja käytä ku vuoden päivät tai jos oikeesti löytää toimivat yhdistelmät niin et pärjää yksillä kieseillä sen kaks kolme vuotta mitä lapsi niitä tarvii ennenku köpöttelee jo itse paikasta toiseen :)

mulla on toistaiseksi omassa kaveripiirissä YKSI tapaus, jossa ostettu yhdet kiesit ja menty niillä koko aika ja sekin on semmoinen tapaus, että ne oli matkarattaat mihin sai kaukalon kiinni ja myöhemmin muutettua matkarattaiksi, eli vauvalla ei ollut vaunuja ollenkaan.

muuten vaikka ostettu yhdistelmät just sen kätsyyden takia, niin kaikki muut, itseni mukaan lukien, on vuoden jälkeen ostanut rattaat ja sit vielä matkikset. :)

1.5.2013
Mummy83
Mummy83

mie oon uusien tuotteitten ystävä, etenkii jos enemmän ku yksi lapsi. Esim. esikoiselle ostetaan kunnolliset uudet hokkarit ja ne sitten kierrätetään perheen sisällä pienemmille :)

1.5.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...