Kun vatsa ei toimi :(

Venla-neiti reilu 3kk ja viikkoon ei oo kakannu :( Outoa, tähän saakka aina joka pv teki kakat ja nyt ollu jo viikon ettei oo kakannu ollenkaan. Tiedän ettei vielä oo syytä huoleen mutta silti ihmetyttää. Soitin tänään neuvolaan ja sano vaan että voi antaa luumusosetta ja aloitella sillä jo kiinteet. Tyttö on täysimetyksellä, ei kertaakaan ole tarvinnu antaa korviketta ja on vielä ainakin riittänyt tuo maito. Aiemmilla aloitin kiinteet 4kk iässä, mutta kait niitä voi jo pikkuhiljaa alkaa antamaan. Ja jos nyt sais tuon masun toimimaan. Ei mitenkään kyllä massuvaivaa ole, toki piereskelee aika paljon mutta ei itke sen enempää kun yleensäkään. Ja paino on koko ajan noussu, viimeksi jo 6420g(synt.4065g). Että kasvaa kyllä. Mites te muut, onko pikkuisilla ollut millaista tuo suolentoiminta, milloin on syytä huolestua? Ja kuin moni aloittanut kiinteet ennen 4kk ikää? Muita konsteja joilla mahan sais toimimaan?

30.4.2013
Mirkku85
Mirkku85

äiti joskus neuvonu siskoa lasten kanssa että antaa vähän keitettyä vettä. En kylläkään oo tiedustellu siskolta, että toimiko, mutta meillä kuulemma auttanu sillon joskus. Toinen neuvo mitä oon kuullu niin keittää luumuja, ja antaa sitä keitinvettä vähän.

4.5.2013
naks
naks

Meillä nyt 7kk poika jolla alko kans 3kk Täys imetyksellä ollessaan ummetus vaivat. Meillä auttoi ainoastaan Levolac laukaisi tilanteen. Luumu auttoi sitten tilanteen ylläpitoon. Sitä Syödään edelleen aamupuuron joukossa. . kiinteet aloitettiinki sitten tosi varovasti kun voivat sitä ummetusta aiheuttaa. Me alotettiin kans sit sillä Luumulla 3kkn iässä. Sit porkkanaa kun se on kans hyvä Masulle. niillä mentiin sinne 5kk asti. prruna meillä pistää täyden jumiin päälle edelleen. muuten on jo normaalia. perunaa kokeilen välillä jos menis jo ja on korvannut sen bataatilla

4.5.2013
teeko
teeko
3 years, 11-month-old toddler

Meillä on toiminut mallasuute hyvin.

4.5.2013
hookoo
hookoo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...