Sydän pakahtuu

"Onnentunne uskomaton, kiitollisuus rajaton. Syliin suljen tämän pienen, aarteen kaikkein kalleimman. Poika, aivan täydellinen, syntyi tänään perheeseemme. Mitat pikku herran on;4035g ja 51cm. Kokonaan nyt on perhe koossa, sydän täyttyy rakkaudesta 3" Viisikostaan kiitolliset P&J Olipa koitos. Todella rankka leikkaus. Omat sykkeet, paineet ja hengitys heitteli rajusti koko leikkauksen. Pulssi kävi alta neljänkymmenenkin,oksensin pitkin salia. Tajunta säilyi silti kokoajan. Palulu ja ihon kutina oli aivan omaa luokkaansa. Puudutus loppui keskenkaiken. Pelkästään vatsanpeitteisen aukaisu kesti yli 30 min kahdelta lääkäriltä, niiden kiinnikkeiden takia. Lääkäri tuumi, että onneksi ei ole kiire. Vauva vietti ensitunnit valvonnassa, tarvitsi apua hengityksen kanssa. Reagoi minun epästabiiliin leikkausvitaalifunktioihin. Nyt on iholla ja ensimmäinen tissitys ohi :)

29.4.2013
tyttö
tyttö

Jotta ei ihan helpolla päästäisi, niin jouduin tiistai iltana i.v antibioottiin korkean crpn( tulehdusarvo) ja leukkareiden takia. Tiistaina iltapäivästä alkaen vatsakivut voimistuivat niin hirvittävästi, että oma käsitys kivun kovuudesta nousi taas astetta isommaksi. Kipuilu meni niin kovaksi, että pystyin itkemään paikallani ja puhumaan sanan kerrallaan. Gyne kävi tutkimassa vatsan ja leikkaushaavan, määräsi labrat ja antibiootin suoneen. Tiistaiaamuna otettiin haavan päältä haavalaput pois ja yksi sidos oli mennyt haavan sisälle ja oli kivuliasta saada se sieltä pois. Epäilynä oli, että pöpön tynkää olisi sieltä pukannut sisälle. Punaisuus nousi napaan asti, mutta tänä aamuna jo lähtenyt hyvin laskemaan.
Luultavasti/ mahdollisesti kohdussa olisi myös tulehduksen alkua ollut, mutta se jäänee kysymysmerkiksi. Mahdollista on myös, että hyvin radikaali leikkaus kiinnikkeineen aiheutti järjettömät kivut.

Oskarilla oli tänään kotiinlähtötarkastus, kielijänne napsahtiin poikki, ei ole imemiseen vaikuttanut, mutta myöhemmin r-äänteen lausumista helpottamaan. Paino laskenut vain hiukan, eilen nousi maito kunnolla. Omilla maidoilla menty. Vauva pääsis kotiin tänään, katsotaan miten mamman käy.

Olo rupeaa olemaan jo melko ok, kippoa hiukan ruvennut heittämään tänään, muuten ei uusia oireita.

Kotona onkin 3/4 kipeitä, tuore isoveli Urho kuumeessa ja ventoilee :/ Arki alkakoon.

2.5.2013
tyttö
tyttö

Tänään vietetään suurinta kipupäivää ja samanmoinen on huomennakin. Näistä kun selviää, niin hiljoksiin alkaa helpottamaan.
Ennen leikkausta lääkäri sanoi, että leikkaa samasta vanhasta arvesta, mikäli suinkin pystyy. Ja näin hän leikkasikin.
Mulla morfiini ( jota annetaan leikkauksessa jo kipuun) aiheuttaa aivan järkyttävän ihon kutinan, narkki ja hoitajat heräämössä sanoivat, että eivät ikinä ole nähneet moista kutinaa, yksi ollut alalla jo 20v. Sama palelun kanssa ja huonovointisuuden, kaikki johtuu morkusta. Kutinaan annettiin Ataraxia, jolla on nukuttava vaikutus. Nukahtelin kesken lauseen useasti :D

Sirakukset ja isovanhemmat kävivät eilen, tämä on 4 h huone ja kaikki paikat täysi. Ihan oma sirkuksensa tuo nelikon vierailu, joten voipi olla, etten huoli enää heitä tänne. Mies pääsee nyt onneksi käymään päivittäin, ollaan saatu hoidot hyvin järjetettyä.

Kiitos kaikille onnitteluista!

30.4.2013
tyttö
tyttö

Oijoi tätä onnen ja rakkauden määrää tytöllä :) Onnea ihan hirmuisesti koko perheelle!!

29.4.2013
iputin
iputin

Onnea koko perheelle pienestä pojasta. Onneksi tosiaan ei tullut kiire :)

29.4.2013
misukka
misukka

Paljon onnea koko perheelle! :) Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin :)

29.4.2013
riu
riu

Paljon onnea tyttö pojasta koko teidän perheelle!

29.4.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...