allergiasta ja lääkkeistä

Oon koivulle kovasti allerginen ja mie mietin tässä että missä kohtaa mie ruppeen syömään niit lääkkeitä? Kun ne kuulemma pitäs alottaa aina ennen ku se allergia alkaa... Mie oon ollu aina niin torspo että oon alottanu vasta ku olo on ollu arseesta, ja viime kevät oli niin kauhee että teen mitä tahansa helpottaakseni tätä tulevaa. Mutta että ne lääkkeet, millon ois hyvä hetki ruveta popsimaan?

29.4.2013
riu
riu

No, riu ei oo raskaana.

Heinixiä ei pidä käyttää raskaana ollessa, eikä imettäessä; lukee mm. lääkeinfon sivulla.

Lääkäri voi määrätä raskaana olevalle allergiasta kärsivälle nenäsumutettqa tai silmätippoja.

11.6.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä oon allerginen kaikelle mille vaan voi olla allerginen, pihalla siis. No, vähä sisälläkin, mut enivei, lääkärin määräyksestä syön lääkkeitä maaliskuun alusta lokakuun loppuun. Hip huraa minä !

29.4.2013
RJ89
RJ89

ite sain raskaana ollessa käyttää nenäsumutteita, ne ku toimii vaan paikallisesti. Ite en saa nukuttuu ollenkaan jos ei ilma kulje nenän kautta---

29.4.2013
riu
riu

joo siitepölytiedote oli päivittynyt ja sen mukaan sitä jo kulkeutuu kaukaa tänne, että huomenna on sitte apteekkireissu eessä ja alotan kuurin. Mie niiiin toivon että tää kevät on helpompi!!!

29.4.2013
riu
riu

itte kans raskaana ja koivuallergia. nyt jo viikkoja oon syönyt homeopaattisia allergia"lääkkeitä" sekä ennaltaehkäisevästi että täsmänä ja toivottavasti niillä pärjää loppuun saakka. Pycnogenolia (rannikkomännynkuoriuute) on myös mennyt joka auttaa allergian kanssa. luontaistuote siis.

29.4.2013
TikTok
TikTok

Mä täällä kärvistelen jo toista kevättä allergiani kans... ku setiritsiini on ainut mikä mulla oikeesti auttaa ja sitähän ei suositella jos on raskaana tai imettää :( Eli ei auta ku kaivaa silmät päästä ja raastaa nenä verille...

29.4.2013
marjaana
marjaana

Vois olla hyvä alotella jo nyt. Eiköhän ne kohta kukinnan alota. Norkot on ainakin täällä jo pitkät.

29.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...