Lauantaita! :)

Kahotaan jos tästä päivästä tulis parempi ku eilinen... :) Yhä edelleen miulla on lämpöö ja pitäs vissiin sitä saksaa opetella, lisäksi kotitöitä ois enemmän ku välitän luetella. Että voi minua parkaa. Mutta aurinko paistaa, linnut laulaa ja tännään aukee lippakioski! Joten ehkä tää tästä hyväks kääntyy..? :) Mitäs mammat? :)

27.4.2013
riu
riu

No nyt sitä suklaata on muillakin eikä vaan mulla:))Riulle paranemisia,suklaa auttaa yleensä vaivaan kuin vaivaan,myös veetutukseen :)

Me käytiin tänään tivolissa ja vähän vappuennakkona ihan varulta,jos vaikka oisinkin vappuna vauvaa puskemassa.Ja jos en ole,niin vieteään sitten uusi vappu :))

 

Ihanaista iltaa kaikille,me karataan isimiehen kanssa löylyyn,kun kuuluu talo hiljenneen!

27.4.2013
Myy76
Myy76

kuume taitaa laskea ku iski sen verran kuuma :D Miulla on kaikki petivaatteet tuulettumassa ja tiukka tavoite petata kaikki sängyt vielä tännään, taitaa mies saaha luvan auttaa pussilakanoitten kaa :D Siis kyllä huomas että olo ei oo ihan normaali, että vaikka käytiin lipalla niin mie en ottanu siellä mitään! Mieskii ihan yllätty X) Käytiin myö sitten ostamassa sitä kiinalaisa ja söin mie sitä vähän, mutta luulis että ois ollu oikeesti nälkä ku edellisen kerran laitoin jotakii suuhuni reilu vuorokausi sitten :O No kait ne voimat siitä palautuu :) Onneks isimies on semmonen kiltti ja ulkoilutti lapset ja nyt se noita tuolla saunottaa niin mie saan vaan olla.

Hahaa miullakii on suklaalevy! :)

Sralla siis nytkö teillä on ne juhlat?

27.4.2013
riu
riu

Iltaa jo!

Me ollaa vahtimassa vanhempien koiria, yks yö vaa tosin et huomenna pääsee jo kotiin :) sauna on lämpeemässä ja kuhan pojat on nukkumassa ni hipsitään miehen kanssa sinne :) mitää ei olla tänää tehty paitti kävelty tänne ja ruokaa tehty. Sitte saunan jälkee täällä oottaa suklaalevy :D

Riulle paranemisia!

27.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

Päiveetä. Tällä mammalla hetken hengähdystauko. Meillä on täällä kaverin tyttö päivän hoidossa ja täytyy sanoo et hulinaa ja vilinää on ollu. Nyt on nuo kaksi pienintä pihalla nukkumassa ja mein esikko leikkii jotain omaa legoilla.

Kohta täytyy ruveta hedelmäsalaattia värkkää ja päivälliseksi meinattiin pitsaa, ni pitsataikinaa pohtia.

Eipä tässä sen suurempia oikeastaan. Pikaista paranemista riulle ja tipihiin porukalle. Toivotaan ettei oksutauti tartu teihin muihin.

Täällä on ollu silleen hetkittäin valoilmiö huomattavissa. Nyt ei taas paista.

Kappas, tikka eksyny meitin ruokintapaikalle.

27.4.2013
misukka
misukka

taijan syyvä lääkkeillä kuumeen alas niin jaksan tän päivän touhuta X) Sorrutaan varmaan myös valmiiseen ruokaan... jos kävis hakkee kiinalaista :)

27.4.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...