Kaavinta nro 2 edessä

Pikakelaus; 12.12.12 plussa rv (muistaakseni) 3+4, pari viikkoa tästä tiputteluvuoto alkaa ja meen yksityiselle ultraan kun ei kunnalliselle ota. Rv 5+jotain yksityiseltä hippulat vinkuen sairaalaan jatkotutkimuksiin (ei löytänyt alkiota), diagnoosi uhkaava keskenmeno ja kohdussa mahdollisen alkion lisäksi n. 2x2,5cm MÖHKÄLE (näin siis lääkäri kuvaili). Uus ultra viikon päähän, sielä tilanne edelleen yhtä huono, möhkäle tallella, samoin mahdollinen alkio, ei sykettä. Lopulta hCG ja ultralöydöksiin nojaten raskaus keskeytettiin rv 9+5, tutkimuksista selvisi notta hCG 2h kaavinnan jälkeen 196 000, alkion kehitys loppunut rv 6+ ja kohdussa paisunutta istukkanukkaa = osittainen rypäleraskaus (avaa Google olehyvä). NOH. Nyt oon siis sieltä tammikuun puolelta välilta ravannyt parin kolmen viikon välein verikokeissa ja edelliskerralla oli arvo noussut 146 -- reiluun 180 ja viime kerralla arvo olikin vain 28. No mutta nythän se olikin noussut 40 ja lekurini mun soitti tänään että erikoislääkärin kanssa tulivat siihen tulokseen että neiti on hyvä ja tulee uusintakaavintaan tiistaina. Melkein heti perään soitteli hoitaja että tuu nyt ensin ultraan maanantaina ja sit katotaan mitä tehdään, peruutusaika tuli juuri sopivasti tiistaille. Eniten tässä kaikessa vituttaa se että isäntä on käynyt läpi sytostaattihoidot ja siitä syystä on aavistuksen heikommat mahdollisuuden lapsukaisiin, mut mitäs sit jos tää touhu menee niin pitkälle että mäkin joudun sytostaattihoitoihin? Mikä on todennäköisyys saada ikinä enää toista lasta? Mä en ikinä, en ikinä oo ajatellut itseäni yhden lapsen äitinä. Se vituttaa.

26.4.2013
RJ89
RJ89

Anna tulla kuule ketutukset ja vitutukset ulos vaan. Sillä se olotila helpottaa ku antaa tulla ulos. oon mieki täällä avautunu muutaman kerran kuluneen puolen vuoden aikana. Ja joka kerta olotila on ollu vähän parempi ku päästää höyryt ja pahan olon pois.

27.4.2013
misukka
misukka

Maarua, se ukko on ollut terveiden kirjoissa jo monta vuotta, mutta eipä se niitä sytostaattihoitoja historiasta pois vie..

Mulla on vaan nyt joku megavitutusmultihuipentuma päällään.

27.4.2013
RJ89
RJ89

Voi millaisen tien olet jo joutunut tuon asian kanssa läpi käymään. Ja aina vaan jatkuu :/

Toivotaan nyt kuitenkin että se toinen kaavinta auttaisi ja jo vuoden sisään pääsisitte yrittämään pikkukakkosta.

Voimia teille sinne ja paljon ♥

26.4.2013
misukka
misukka

RJ, vaikea on sun tiesi ollut tänne asti.

Haluan lohduttaa sua, että meillä esim. kakkosen syntymän odottamiseen meni kaksi vuotta aikaa. Tämä ei ehkä nyt lohduta, mutta antaa ehkä perspektiiviä teidän vauvakaipuuseen ja -odottamiseen.

26.4.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...