Ihon kuivuudesta kysyisin.

Meillä neiti kohta 3kk. Nietillä kyynärtaipeessa ja olkapäässä isoja kuivia alueita, en muista aiemmilla tytöillä olleen ainakaan noin isoja kuivia alueita. Miten te muut olette hoitaneet? Olen lisännyt kylpyveteen kylpyöljyä, mitään rasvoja en haluaisi käyttää jotta iho ei totu siihen. Mites Ceridal-öljy?

26.4.2013
Mirkku85
Mirkku85

Kiitos vinkeistä.

29.4.2013
Mirkku85
Mirkku85

Meillä neidillä alkoi kiinteiden syömisen jälkeen ilmestymään jalkataipeisiin punaista kuivaa ihottumaa. Neuvolassa ehdotettiin Abo Basea, josta ei mielestäni ollut hyötyä. Sen sijaan hydrokortisonista on ollut heti apua. Eli siis jos on mennyt jo punaiseksi ja pahaan kuntoon niin meillä ei ainakaan enää perusvoide auttanut. Sen sijaan kun toinen taive oli ensin pahassa kunnossa niin neiti pääsi vielä raapimaan sitä. Haavauman hoidin ensin kuntoon bebanthenilla ennen kuin laitoin tuota hydrakortisonia. Ja ainakin vaunuissa tuntuu nuo taivekohdat hiostuvan niin talkkia olen myös laittanut ennen vaunuun laittoa.

26.4.2013
vauvamasu83
vauvamasu83

Nykypäivänä ohjeistavat että kuivaa ihoa pitää rasvata. Ei se iho kuulemma siihen totu jos tarpeeseen vaan laittaa. Sit jos hölvätään ihan hyväkuntoiseen ihoon ni sit eri asia.

26.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...