Hyvää huomanta!

Auringosta ei ole tietoakaan joten ei voinut aurinkoa toivotella. Täällä kurkku tosi kipee taas, lapsetki köhii jonkin verran. Kuopus lähinnä. Sillä nokkaki vuotaa vähäsen kuten mullaki. Mitäs mammojen aamuun ja päivään? Mulla viimeinen "loma"päivä. Ensi maanantaina lähen FEC-koulutukseen puoleksii vuodeksi. Täytyy toivoa et ne sit palkkais miut viimestään sillon lokakuun puolivälissä. Mielummin jo aiemmin. Sekin kun on mahdollista. Vähän jänskättää...

26.4.2013
misukka
misukka

Oho, tännehän on ehtiny tulla paljo juttua sillä aikaa ku heitin akkrut hoitoon ja kävin pikaseen kaupassa kääntymässä.

Eilen bongasin meidän cittarissa pizzakinkkua (=rouhittua palvikinkkua) vitosella 2,5 kiloa. Pakkohan se oli ottaa. Joten nyt kävin sit hakees täydentävät tarpeet pitsaan ku sai isännältä listan et mitä se siihen pitsaansa haluaa laittaa. Täytynee ehkä osa siitä 2,5 kilosta pakastaa vastaisuuden varalle. Ei EHKÄ tuu kulutettua kaikkea yhdellä kertaa.

FEC (Further Educated by Companies)-koulutus lasketaan työvoimapoliittiseksi koulutukseksi ja kestää 6kk. 20-25 päivää kouluttava firma kouluttaa mulla noita 3D-suunnitteluohjelmia (nää on siis niitä mitä mä jo kävin tossa vuoden vaihteessa omalla ajalla) ja loppu noin 5kk yhteistyöyrityksessä. Kävin siellä haastattelussa tossa kuun alkupuolella jos joku muistaa. Ja mie oon siis työkkärin koulutustuella ton 6kk jonka jälkeen olisi tavoite että toi yhteistyöyritys palkkais mut vakituiseksi. Ja kesken tuon harjoittelunkin se firma voi mut palkata ja näin kuulemma joskus käynytkin.

26.4.2013
misukka
misukka

taivaltaja siun etu on siinä että moni lapseton nainen vakipaikan saadessaan alkaa vauvantekohommiin, siihen mammalomat ja hoitovapaat niin... Kun siulla se ei tainnu olla ihan lähiajan suunnitelmissa? ;)

Huomenta että pätkähti! Myö ostettiin eilen auto! Tai no 800 € se makso ja on 15 vuotta vanha escort, mutta kyllä se asiansa hoitaa :D Ei oltas mitenkään pärjätty vaan yhellä autolla :)

Tännää miulla on nyt aamupäivällä rehvit ruotsin opettajan kanssa, joka pyysi tapaamista mahdollisimman pien. Luulen että tiedossa ei ole mikään vuoden ruotsin opiskelija-palkinto... :D Illalla sitte tyttö mennee kokkikerhoon ja isompi poika kaverisynttäreille. Poika oli kuulemma inoo poika jota se tyttö kutsu juhliinsa... Että on se vaan semmonen naistenmies :D Niin juu ja karkkipäivä on tännään! :D

26.4.2013
riu
riu

Huomenta!

Me ollaan kuopuksen kanssa oltu jo kuudesta asti hereillä, esikko nukkuu vielä :D tänää ois kympiltä esikon neuvola ja siitä sitten lähetää mun iskän kanssa käymään tuolla lastentarvikeliikkeessä ja jos postissa ja musiikkiopistolla sais käytyä samalla kyydillä ettei tarttis bussilla enää myöhemmin mennä :) maksoin äsken laskuja ku lapsilisäpäivä.

Täällä vähän näyttää siltä, että tuo aurinko alkas paistaa joten ulkoilua ainakin tiedossa myöhemmin iltapäivällä. Eilen esikko sai kamalat uhmaraivarit ku oltii pihalla ja siinä oli jonkun toisen muovinen lelumönkijä ja tietenki poika olis halunnu ottaa sen mukaan ku muskariin lähti. Mä sitte sanoin ettei me voida sitä ottaa ku se on jonkun toisen ja hain sitte esikon siitä hiekkalaatikosta pois ja jätin sen lelun siihen, ku kyytiki oli tulossa jo. No tästähän se vetäs sen herneen nenää ja teatraalinen heittäytyminen maahan ja kamala huuto. Mä sitte nostelin vähän aikaa sitä jaloilleen mut aina heittäyty ja huuto ylty eikä meinannu kelvata mikään. Sitte ku äiti ja iskä tuli siihen ni huuto lakkas ihan tykkänää eikä mitään tietookaan mistään huudoista :D ja sama ku tuli muskarista, tällä kertaa mies haki esikon siitä pihalta ni koko rappukäytävä raikas ku esikko tuotiin sisään :D mentiin kyllä sitten ku oltiin syöty ni pihalle vielä et pääsi leikkimään.

Muaki kiinnostaa mikä se FEC-koulutus on? :)

26.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...