Misukka!!!

Näin sinusta unta viime yönä :) Vihdoin olit mekkoa opettelemassa neulomaan niin jaoin sinulle täällä helppoa ohjetta jolla nyt on tullut tehtyä pari mekkoa :) Sovitaanhan että tämä oli enneuni??!! :) Jokapäivä olet ajatuksissa ja käyn kuumeilijoiden ketjua välillä lukemassa missä menet... :) Mutta kirjottamaan en kummemmin tule, nyt mennään 33+2 viikoilla :)

25.4.2013
iputin
iputin

Kyl ne varmaan voi sit laittaa hormoonienki piikkiin. Mut en tiiä sit miten mulla noi liitoskivut oli niin järkyttävän helvetillisiä tota kuopusta oottaessa. Ku esikon aikaan ei ollu mitään. Ja poitsuja kuitenki molemmat.

25.4.2013
misukka
misukka

Mä oon miettiny sitäkin että kun noi liitoskivuthan on paljon hormoniperäisiä, että mähän oli ihan oireeton koko raskausajan kun esikoisneitiä odotin. Sit poikaa odottaessa kipeä ja nyt taas ei mitään. Että voiko tosiaan pistää hormonien piikkiin. Tietty pientä kolotusta ja kremppaa on, mutta en tietenkään niin kovin välitä kun tiedän että tämä on viimeinen kerta tätä laatua.

25.4.2013
iputin
iputin

Tuhma tytteli ku noin säikyttelee. Siinäpä sulla sitten vipinää et jos nyt jo säikyttelee ni mitä saakaan aikaiseksi vähän kasvettuaan.

Ihanaa kyl et oot voinu hyvin. Luo toivoa mullekin, et ehkä seuraavassa raskaudessa mieki voin taas kävellä normaalisti eikä tarvi kontata aamuisin puolivälistä eteenpäin.

25.4.2013
misukka
misukka

Sovitaan näin että tammikuussa teille tulee prinsessa, niillä huiteilla ainakin :D Joo, sä olit siinä unessa ihan hullaantunu kaikkeen tyttökamaan ja olit päättäny tehdä tytöstä äidin prinsessan, tosin isä kuulemma oli enemmän rinsessasta hurmaantunu :D Voin kuvitella että näin käykin ;)

Tiiäkkö, niin minustakin tuntuu että tää odotus ei lopu koskaan. Koitan ajatella positiivisesti että kohta on 34 viikot, mutta pah, silti 8 viikkoa vielä maksimissaan odotusta. Neiti on pieni neiti, kasvaa samalla tavalla kun veljensäkin aikanaan. Mutta isosisko jäi perheen pienimmäksi :) Maanantaina vauva säikäytteli äitipolikäynnillä vähän jokaista, ehkä lääkäriä eniten, ja mummoja. Kaks käyrää ajettiin ja sydänkäyrät oli ihan ihmeelliset, juoksujalkaa oysiin tarkistaan ettei vauvalle oo tullu anemiaa. Kaikki olikin hyvin. Ja minoon elämäni kunnossa, suursiivous on meneillään, päivällä kävin haravoimassa ja pesin autonkin että kehtaa lähtee huomenna kauppaan. Ei uskois kun edellisellä kerralla olin niin kipiä ja rampa :)

25.4.2013
iputin
iputin

Voi ipuliini :D

Vai että mekko-ohjeita sie mulle olet jo jakelemassa. No sovitaan vaan että sie enteilet miulle. Eli tammikuussa odotellaan tyttöä tähän talouteen saapuvaksi?

Sullahan alkaa kohta olemaan jännät viikot :) Mut silti mie oon sitä mieltä et sie oot ikuisesti raskaana. Mulle jotenki jäi niin päähän et sie olit ihan perässä. Vaikea totutella noihin siun oikeisiin viikkoihin. Mites pikkuinen on muuten kasvanut? Onko ne sinuu kuinka seuraillu nytten?

25.4.2013
misukka
misukka

nostelen etusivulle niin misukka huomaa :)

25.4.2013
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...