Se on jo ilta, jipii! :)

Mitäs mammojen rauhaan? :)

24.4.2013
riu
riu

ninnup käppästelee kauppaan hakemaan munkit vaikka pakastealtaasta. Jos ei ole tuoretta saatavilla. Vaan kyllä niitä yleensä saapi ihan tuoreenakin.

24.4.2013
misukka
misukka

se valmistuu nopeemmin huoneenlämmössä juu mut kandee silti säilöö viileessä ni ei mee pilalle. Vaikka kauankos se tässä ny ehtiskään pilaantua ko vappu on jo ihan ovella :)

24.4.2013
misukka
misukka

Maistoinpas simaa. Sunnuntaina laitoin tulemaan ja kerkes olla toista vuorokautta huoneenlämmössä. Eilen pullotin ja nyt jo tuo puski rusinat pintaan. Täytynee ton ehkä vielä vähän antaa tekeytyä.

Ai hitsi, mie unohin kokonaan laittaa sokrut pullon pohjalle pullottaessa :-O Ihmekös tuo et maistuu vähän hiivalle. Vieläköhän nuo pelastuis ko nyt laitoin sokrut :D

24.4.2013
misukka
misukka

Äsken poikaset söi iltapalan ja kohta ois laitettava untenmaille, tässä just kuopusta imetän samalla. Äiti peruki huomisen reissun lastentarvikeliikkeeseen ku menee auttaan mun mummoa taloyhtiön pesukoneen käytössä ni mennääki sitte perjantaina iskän kanssa käymään. Tekasin tossa äsken kinkku-fetapiirakan ja tuolla se oottaa et meen syömään sitä :D saan syödä koko piirakan yksin jos mies ei syö :P

Taivaltajalle tsemppiä huomiseen haastatteluun!

24.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

Wau! Kello on 20.15 ja tenavat sängyssä tekemässä unta. Aikas hyvin ku melkein poikkeuksetta menee aina puoleen ysiin ennen ko pesut on hoidettu.

Pistä taivaltaja vaatetta sen mukaan et mitä oletat siellä työvarustuksen olevan. Jos töissä pitää olla siistimpi ni sit vaikka se kauluspaita ja pitkät housut mut jos farkut ja villapaita käy ni sit vaan joku siistin oloinen paita päälle jossa kehtaisit kyläilemään vaikka lähteä. Haastateltava kun ei saa olla myöskään ylipukeutunut hakemaansa paikkaan nähden.

24.4.2013
misukka
misukka

taivaltaja, mieti mikä kuvastaa sun tyyliä niin et on siisti asu? :) mä en oo ikinä menny haastatteluun kauluspaidassa ja mustissa housuissa,koska en normaalistikaan pukeudu niin.

mä olin muuten tällä viikolla sen haastattelupöydän toisella puolella, aika jännä kokemus sekin :)

24.4.2013
Mummy83
Mummy83

ninnup mie teen aina silleen että teen semmosen perustaikinan niille pancakeseille ja lyön vaan mustikoita sitte sen taikinan sekaan :)

Voi olla että en jaksa tännään tehä niitä kuitenkaan X) Onneks en luvannu lapsille :D Saavat syyvä ihan vaan jogurttia iltapalaks :D

24.4.2013
riu
riu

Jaahas, mites se kello noin vilahti. Vasta oli vaille seittemän ja laittelin jannuille puuroja. Pitäsköhän mun liattaa noi pojat syömäänki ne pukrut pois...

24.4.2013
misukka
misukka

oooh ku on täys olo, mieli tekis mennä mahan viereen pötkölleen... Ihanasti kävi ilta-aurinko paistamaan, nyt tuntuu taas keväältä :) Niin ja toin perrään, täällä on yks semmonen kesäkioski joka siis talvisin pönöttää tyhjillään ja tänään ku ajoin siitä ohi oli siihen otettu jo penkkejä valmiiksi sekä roskikset otettu esille. Se kesä vaan lähestyy! :)

24.4.2013
riu
riu

mustikkaletut on hyviä, vähän niin ku amerikkalaiset letut, mutta mustikoita taikinan sekaan nam :) Ja sitte siirapin kaa syyvään :P

24.4.2013
riu
riu

mikiliini miusta on ihan arseesta kun ne vuorot mennee tuolleen, että ei ihmekkää jos on veto pois! Onkos siulla nyt miten pitkä jakso siellä?

Janecco mie oisin kanssa normioloissa ihan intona ku on vajaita viikkoja, mutta nyt on niin hirveesti kouluhommia eikä niitä oikein saa tehtyy ku lapset on kotona. Onneks sitte kesällä pääsen lomailemaan vähän aikaa niitten kaa ennen ku työt alkaa :)

Taivaltaja mie hengästyn ku luen tuota siun tehtävälistaa :D Ja niin heirveenä peukkuja huomiseen haastatteluun, ettei tosikaan!

Hihii isimies läks ostamaan sitä piimää niin saahaan lettuja! Nami :)

24.4.2013
riu
riu

Mie tässä oon laittamassa makkarasoppaa tulille. Kauheesti kehtuuttaa, mutta e auta. Ja silti mietin että jaksasko iltapalaks tehä vielä mustikkalettuja, paha vaan että ei oo piimää.. mutta äkkiäkös sitä kävis :D Mie olin tännää aamupäivällä koulussa ja iltapäivällä lintsasin koska tyttö oli kotona itekseen. Otin miun äitin kyytiin sen verran että se kävi laittamassa meille simat porisemaan. Mie en jostain syystä saa sitä ite onnistumaan, mutta onneks mummi pelastaa :DDD Se omatekonen simmaa on paaaaljon parempaa ku kaupan paskat kopiot.

Äääh se soppa nyt tulemaan...

24.4.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...