Tiistaita!

Esikko heräs ennen viittä, tuli vieree pyörimää ja nukahti vähän ennen kuutta uudestaa ku mies nous ylös ja peiteltii esikko kunnolla. Kuopus heräs kanssa siinä samalla ni ylöshän se oli noustava jo kuuden jälkeen jälleen. Kissan pentele mouruamalla vissiin herätti esikon, kohta se lähtee leikattavaks, ei sitä mouruamista jaksa kuunnella vaikka kuinka kissalla kevättä rinnassa :D Tänää ois ohjelmassa ilmeisesti housukaupoille meno. Onneks äiti tulee mun kanssa ja maksaa :D iskä nimittäin piti mulle saarnat rikkinäisistä housuista, sanoin vaa ettei ne oo mun vaa mun miehen ku ei mulle muut mee jalkaan äitiyshousujen lisäks :D eikä oo ees takkii, toi nykynen alkaa olee pikkusen kuuma ku on villakangastakki xD mut takin tilaan netistä ku kaupoista tosi harvoin löytyy sellasta mi miellyttää. Mukavaa päivää kaikille! :)

23.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

Tietty jos on varaa antaa lapselle tietokone leikkittäväksi ilman pelkoa että haittaa jos se hajoaa ni siitä vaan. Meillä uusi tietsikkakin maksaa sen verran että en halua noihin tenavien näitä hajottavan. Pari sataa tekee siis kipeetä jos/kun sen joutuu omasta pussista maksamaan. Siksi mie kiroanki sen kuspään alimpaan helvettiin joka mun autostani peilin hajotti. Koska kovaa on osunut kun saanu EPS-muovin halki.

Ja kyllä nuo ehtii näihin tutustua myöhemminkin. Itse en todellakaan saanut leikkiä kaukosäätimillä saati videoilla (eipä niihin meidän perheessä varaa ollutkaan).

23.4.2013
misukka
misukka

Meillä käyttää vaan kaukosäädintä mut lähinnä huvikseen vaihtelee kanavia :D

taivaltaja, eiks se mee silleen et parempi myöhään ku ei millonkaan? :D

23.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

No pehmennetään sen verran, että jos ette missään vaiheessa puutu siihen pelaamiseen vaan aina vaan saa istua jonku koneen ääressä.

Mut en mie silti tajua miksi ihan pienten pitää saada pelata pelejä. miksi ei voi leikkiä normaaleja pienten lasten leikkejä. Ku ei ne pelit kuitenkaan kovin kehittäviä voi olla. Saati että lapsi jäisi kovin paljosta paitsi jos ei saa piirrellä tabletilla vaan joutuu käyttämän ihan perinteisesti kynää ja paperia.

23.4.2013
misukka
misukka

Joo, tosi isot huolenaiheet kyllä nyt anopilla :D 

Ois pitäny nousta sillon viideltä jo ylös ku esikko heräs ku nyt tää on pelkkää kiukkuamista koko ajan. Toivottavasti ees se kauppareissu piristää ku näkee mummon ja saa kertoilla kaikkia juttuja. Ja mä tilasin takin itelleni justiinsa! :) Perjantaina haen mun äitille hiukan myöhästyneen 50v. synttärilahjan - lahjakortti kosmetologille. Mulla ei muuta tullu mieleen :D 

Meen ruokkiin esikon, josko aamupala vähän piristäs tunnelmaa.

23.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

Meillä varmaan lapset jää tosi pahasti jälkeen ku esikkoakaan ei vielä päästetä dvd-soittimeen käsiksi, puhumattakaan tietokoneesta. Vai pitäs 3-vuotiasta opettaa pelaa angry birdsiä... Voi kiesus. Mistähän ne tietokoneeseeen liimatut nuoret kasvaakaan? Ettei just niistä jotka jo 2-vuotiaana sujuvasti käyttää äipän tablettia...

23.4.2013
misukka
misukka

Huomenta

Onnea riun miehelle. Taivaltaja sai vähän kurjan herätyksen kyl :/ Mut kiva et pääsit työhaastatteluun. Mahtavaa!

Täällä on vuosisadan ketutus. Eilinen päivä meni ihan persiilleen ja minuu vieläki harmittaa koko päivä. Lobotomia tänne kiitos et vois unohtaa kaiken paskan eiliseltä.

Kuopuksen perhepäivähoitaja on sanonu muutamaan otteeseen et kuopukselle on vaikeeta jos mie jään sinne pitkäksi aikaa sitä halimaan. No tiiänhän mie sen ja oon yrittäny tyrkkiä sitä pois mutta ko toinen roikkuu kaulassa kiinni eikä halua päästää irti. Sen kerran ku lapsi olis sit suosiolla menossa jo ni sit tää hoitaja puhua pupattaa... Että milläs lähden sit nopsaan pois ku kohteliaisuus kuitenki hiukka velvottaa. Eilen oli sit miehelle sanonu siitä et on kuopukselle vaikeeta ku mie jään sinne pariksi minuutiksi. Tänään heitin kohteliaisuudet romukoppaan. Tasan riisuin lapsen ja heidän omista hässäköistä välittämättä suikkasin pojalle suukon poskelle, sanoin heipat ja lähdin. Pojan naamasta näki et se alko parkuu korviahuumaavasti heti ku ovi meni kiinni. Toivottavasti nyt on sit pph:n mielestä hyvä.

Voi helvata et tänään vituttaa!

23.4.2013
misukka
misukka

Taivaltaja, hieno homma et pääsit haastatteluun! Toivottavast saisit myös sen paikan! :)

Marjaanalle jaksamisia ja toivotaan et ehtisit nukkuu ne päikkärit :)

Ja riulle opiskeluintoa! :D

Esikko heräs seiskan jälkee, saa nähä miten vaikuttaa päikkyihin. Kuopuski nukkuu jo ekoja päikkyjä, kuhan vaa pääsis tästä sängystä viel pois sillee ettei poika herää :D

23.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant

Huomenta!

Täällä pienin herätti taas viideltä :( Muutenkin oli taas rikkonainen yö.. no, josko se tästä kun sain käytyä suihkussa niin heräilen tähän päivään :)

Tänään olis ohjelmassa soseiden tekoa (TAAS), silitettävä pyykkivuori ja ommeltava viidet verhot. Päikkäreille meinasin mennä, mutta ei taida ehtiä.. onneks isäntä on koko päivän kotona eikä juurikaan aio töitä tehdä (oli siis to-su töissä niin, että kävi kotona vaan nukkumas), saa siis vahtia neitokaista. Naapuri toi viikonloppuna neidille rymyasun, niin saa konttailla tuolla ulkona mielin määrin :)

Mä ostin, tai siis mies maksoi, pari viikkoa sitten kevättakin, mutta en  malta sitä pitää :) Ei vaan, mut ei se oikein noille vaunulenkeille oo tarkotettu ja mähän en juuri missään käy, mutta täytynee alkaa käymään :) Tarttis kyllä ostaa vielä jotku tennarit ku eilen huomasin et edelliset on rikki eikä sitä viittis korkokengis aina lähtee vaunuja lykkimään :)

23.4.2013
marjaana
marjaana

Huomenta :)

Tännää on isimiehen syntymäpäivä :) Aattelin laulaa sille kuhan se tullee kohta töistä :D Sitte pittää herättää lapset ja pakata päälle ja hipsiä ihe kouluun. Iltapäivällä on keskimmäisen puheterapia ja illansuussa tullee miehen vanhemmat ja miun äiti ja sisko käymään joten se ois vissiin leivottava jotakii... :D

Onnea houskaupoille! Miekii tarviisin takin, mutta inhoon ostaa niitä. Plääh. Toppatakissa kieltämättä on vähän turhan leutoa :D

23.4.2013
riu
riu

Mitäs muiden päivä tuo tullessaan? :)

23.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
9 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...