Kilpajuoksu aikaa vastaan alkoi..

Aamulla alkoi limatulppa irtoamaan ja seassa tummaa/ruskeaa verta. Masua kiristelee ja jomottelee jossainmäärin. Tulin just neuvolasta ja lapsivesi on hävinnyt reippaasti noin niinkuin kädelle tunnustellen, terkka sanoi, että normaalia noin vk ennen vauvan syntymää. Mitään tuntemuksia mulla ei oo ollut, että lapsivettä olis tihkutellut yms. Tosi oksettava olo ollut koko aamupäivän. Soitti naikkarille, ja antoivat luvan vain seurailla tilannetta..mutta matalalla kynnyksellä sitten näytille ainakin. Pöh. Ensi maanantain suunniteltu leikkaus rupeaa tuntumaan jo melko utopistiselta toiveelta. Mulla neljännestä alkoi limatulppa irtoamaan vajaa 2 vk ennen syntymää, tosin ihan pienillä määrillä ja kirkkailla verijuovilla..nyt tuli heti alkuun paljon. Ja sitten edellisenä iltana ennen käynnistymistä tuli iso klönä sitä limaa, ilman muita oireita menin nukkumaan silloin ja siitä 4 h päästä alkoi kovat supparit. Ärsyttää, kun kaikki odotusryhmässä toivoo jo näillä viikoilla (37+5) ja aikasemminkin Vauvan syntymää..ja itelle ei todellakaan tarvis syntyä vielä.

22.4.2013
tyttö
tyttö

Yheskoos vielä. Olo helpotti, kun unille illalla pääsin.
Aamusta on samanmoinen vointi ollut, yhtään ei kärsi touhuta, muuten supistelee taukoamatta, edelleen vain sangen epämiellyttävästi ja muutaman kerran siten, että seinästä on joutunut hetken ottamaan tukea.
Muutaman kerran olen oksentanut, olo on huono.

Odotellessa tämä nyt menee. Koitan olla niin pienellä touhulla ja liikkeellä kuin mahdollista.

23.4.2013
tyttö
tyttö

Kilometrejä taitaa olla 15 Naikkarille. Ruuhka-aikaan matka kestänee ainakin 45 min.
Hengittelen itselleni tyyntä mieltä : D
Ja yöksi sain varattua varoiksi yövahdinkin naapurista ja äitee pääsee piikomaan heti aamusta, kunhan pääsee yövuorosta. Mikään ei oo niin varmaa kuin epävarma.

22.4.2013
tyttö
tyttö

Oon niin samaa mieltä! :/
pitäs olla aiheuttamatta nyt itselleen lisää tressiä, mutta vaikeaa on.
Onneksi leikkaus kuitenkin tapahtuu riskiraskauksiin erikoistuneessa sairaalassa, jos jotain hyvää haetaan...

22.4.2013
tyttö
tyttö

Pelottavaa.

Miusta ne anto sulle sen leikkuriajan ihan liian myöhäiseksi. Pahimmassa tapauksessa sie oot jo tänään menossa hätäsektioon sen takia et pieni on jo kovaa vauhtia tulossa.

Toivotaan, että tämä arvaus menisi metsään ja kaikki menisi teillä hyvin.

Mut meet kyllä nyt tosi herkästi sinne näytille jos yhtään alkaa kipeemmin suppailee.

22.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...