ei omaa huonetta ja koira talossa/pienempi lapsi?

tee lapselle oma leikkipöytä jossa on pienimmät lelut :) meidänkin tytöllä on littlest petshopit kova juttu ja niitä onkin paljon ja oma talo niillä jne. on aivan oma pöytä jossa pitää ne ja leikkii niillä, näin vältytään vahingoilta ettö koira tai pikkuveikka kasvaessaan saisi niitä suuhunsa :)

21.4.2013
odevenks
odevenks

Sori, piti käydä laittamassa perunat tulille ni tuli pieni tauko.

Haluan kertoa ihan live-elämän esimerkin jotta osaat varautua.

Meidän jannut 7v ja 2v asuttaa yhteistä huonetta. Tällä hetkellä kaikki mahdollinen joka on pienemmän tietoisuudessa ja jonkinasteisesti saavutettavissa, portaiden jakkaran tai minkä hyvänsä muun apuvälineen kera, on yleistä riistaa.

Esikon pikkulegot on kyllä samaisessa huoneessa mutta hieman piilossa. Laatikon päällä ja edessä on yleensä aina jonkinlainen kasa roinaa joten tuo pienempi ei ole vielä tajunnut, että siellä on laatikollinen hyvn pientä silpettä. Jos hän niistä tietäisi, ne ei todellakaan olisi olleet turvassa enää pitkään aikaan. Isompi kun haluaa leikkiä niillä pienillä legoillaan, niin hän menee sinne huoneeseen suljettujen ovien taakse ja pienempi on meidän kanssa olohuonoon puolella.

Tällä hetkellä alkaa olla vaikeaa pitää pienempi poissa sieltä huoneesta koska hän haluaa olla isoveikan läheisyydessä ja leikkiä samoja leikkejä. Tuollainen yksi suljettu ovi on vain hidaste tavoitteeseen pääsemisessä.

Pikkusisaruksen halu päästä isomman sisaruksen leluihin käsiksi ja leikkeihin mukaan on aivan uskomaton enkä olisi ikäpäivänä voinut uskoa asiaa ennen kuin olen tätä tässä itse seurannut. Joten todellakin suosittelen vähintään lukitsemaan sen leikkipöydän. Ja kunhan pienemmälle tulee ikää lisää, niin vahtimaan silmä kovana isomman leikkien ajan. Koska pienempi tulee ihan taatusti menemään mukaan.

21.4.2013
misukka
misukka

Siis teillä on sellanen avattava pöytä, et siellä on jotain lokerikkoa sun muuta?

Suosittelen sen teidän pienimmän kasvaessa silti lukitsemaan sen jotenkin. Että vaan se isompi niihin pääsee kiinni.

21.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...