kohdunsuu (sisäsuukin) jonkin verran auki rv:lla 32

onko muilla ollut? Osaatteko kertoa pitääkö olla hissukseen vai saako elää normaalisti eikä murehtia? Kolme synnytystä jo pienen ajan sisällä takana, tämä neljäs lapsi... lääkäri kaiken lisäksi teki ensin harhaanjohtavan diagnoosin käsikopelolla, jonka mukaan mulla olis melkein kaula ollut jo kadonnut ja suu auki yhdelle sormelle. Toinen lääkäri kumosi kaulan katoamisen (4cm hänen mielestään sitä vielä), mutta sisä- ja ulkosuu jo jonkin verran auki... on kuulemma ok uudelleensynnyttäjillä?

19.4.2013
Halitintti
Halitintti

en oo koskaan aiemmin noita reiteen laskeutuvia jomotuksia tuntenu... ja hassua, kun nytkin oon niitä tuntenut ihan rennosti istuskellessa. o.O

21.4.2013
Halitintti
Halitintti

huoh, tänään rv 33+0 täynnä, jipii. Lääkäri sanoi, että 34. raskausviikolle asti AINAKIN pitäis lapsen pysyä mahassa, kun sitä ennen tuossa lähimmäs keskussairaalas ei kuulemma voi vielä synnyttää... olis reissu Ouluun siinä tapauksessa edessä.

21.4.2013
Halitintti
Halitintti

kääk, taas tuntuu jomotusta/vihlontaa alapäässä ja lonkissa, josta se siirtyy tuohon etureisiin... samanlaisia tuntemuksia oli tuolloin kun, seuraavana päivänä oli lääkärillä käynti. :/ Mulla oli tuo lääkäri päivällä, joka totes kaulan lähes kadonneen ja sitten tuo toinen lääkäri oli tunti pari sen jälkeen, kun sanottiin taas että n. 3-4cm on kanavaa jäljelllä o.O

20.4.2013
Halitintti
Halitintti

Täällä yksi monisynnyttäjä, jolla ollut toisesta raskaudesta eteen päin joka raskaudessa tuo tilanne. Ja se kohdunkaulanpituus voi oikeasti toissynnyttäjällä vaihdellakin sen mukaan onko vauvan pää kuin painamassa kohdunsuulle. Minulla ainakin tuossa vaiheessa vauva välillä painaa tosi alas ja välillä on sitten taas ylempänä lantiossa. Usein aamuisin ei paina ja iltaa kohti painovoima tekee sitten tehtävänsä. Minulta tuota tilannetta tarkisteltiin usein, koska olin erityisseurannassa monien juttujen vuoksi. Ja se kohdunkaulan pituus ja kuin monta senttiä olin auki, vaihteli tosiaan.. Tiesin omasta olostani, milloin tilanne oli "uhkaavampi".. Kaksi kekoslasta mulla on, mutta siihen on vaikuttanut muut asiat kuin kohdunkaulan aukeaminen.

Ottaisin muutaman viikon hissukseen (ei kuitenkaan vuodelepoa), mutta n. 35 viikolta eteenpäin uskaltaisin elää ihan normaalia elämää :)

20.4.2013
ämppis
ämppis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...