Opettajien kevätmuistamiset

Ideoita, mitä laittaa opettajille ja eskarin henkilökunnalle?! Yks opettajista on mies... En haluais mitään kukkia viedä, askartelu- ja käsityölahjaideat on erittäin tervetulleita!

19.4.2013
marjaana
marjaana

Nooo esim kivi jonka lapsi maalaa?

19.4.2013
 Lotsku
Lotsku
2 years, 9-month-old toddler

Lotsku; en jaksais alkaa rahankeruuseen kun just hoidin vanhimman tytön luokan luokkasormustilauksen..  

Mä oon nyt hankala tapaus :)

19.4.2013
marjaana
marjaana

Ehdotappa eskarilaisille/koululaisille yhteislahjaa? Jokainen oppilas esim 5€ antaa ja sitten summalla ostetaan edim lahjakortti.. Liikunnanopelle urheilukauppaan, käsityöopelle käsityökauppaan. Tai vaik käsihoito jne.täällä päin toimii!

19.4.2013
 Lotsku
Lotsku
2 years, 9-month-old toddler

kyllä meilläkii mies on saanu kukkia, eikä se miusta oo ollu hassuu :) Ne saamarin rumat tommy tabermannin runolla varustetut viinilasit oli pöhköt mutta kukka on aina jees :D Meijän tyttö ku pääsi eskarista niin myö kirjotettiin sen kanssa yhessä kirjeet kaikille aikuislle, tyttö kerto mitä kivaa se oli tehny niitten aikuisten kaa ja millaisia ne lapsen silmiin on. Ei ne kuivin silmin ja nauramatta niitä lukenu :)

19.4.2013
riu
riu

No joo siis, istutetut kukat on ihan jees, mutta en leikkokukkia lähde viemään.. ja onko sitte miesopettajalle (6.lk) vähän hassu?! Jotenkin oon niin vanhanaikanen, että miellän kukat naisihmisille vietäväksi...

19.4.2013
marjaana
marjaana

ootko varma ettei kukka kelpaa? :D

Myö tehtiin joskus niin että ostettiin semmoset halvat saviruukut jotka lapset maalas ite ja niihin istutettiin joku samettiruusu tai vastaava. Ei ollu kallis ja oli omatekemä :)

19.4.2013
riu
riu

Niin ja siis hinnaltaan ei mitään 30€/nuppi...

19.4.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...