Pelottaa :/

Kerroin aiemmin tuolla äitienterveys-osiossa tästä mun pelosta, että pelkään ihan sikana että mulla on sydämessä jtn. Tulin flunssaan viime viikon ma ja pahin vaihe kesti sen 3 päivää, perjantaina ulkoilin lasten kanssa jo(en siis mitenkään kovasti)ja viikonloppuna kävin sauvakävelyllä aika reippaasti. nyt mulla on edelleen sellaista pientä nuhaa vaikka kokonaisuudessaan nyt on jo 10vrk menossa siitä kun tuo flunssa iski. Ei ole kuumetta ollut ollenkaan. Tämä rajoittaa kauheesti mua, ja huomaan että stressaan ja pelkään joka pv että saan "laakin". Oikeesti! Olen arponut monta päivää että menenkö lääkäriin, pitääkö ne mua ihan tyhmänä siellä.. toisaalta olen miettinyt että mitä jos jtn onki vialla.  Ihmeellistä tässä on se, että en mä aiemmin ole pelännyt mtn jälkitauteja. Tykkään tosi kovasti liikkua ja se on mun piristysruiske elämässä. Mutta nyt huomaan että seuraan koko ajan mun oloa, rintatuntemuksia ym. pienenä mulla todettiin rytmihäiriö jossa jää lyönti välistä, ja välillä nyt olen kokenut rytmihäiriöt pahempana. Tiedän että tää jatkuva stressi pahentaa noita tuntemuksia...  mutta välillä mulla on kävellessä vas.rinnan alla paineentunnetta ja tuntuu kipua..ja tuossa rinnassakin. Johtuuko se sydämestä vai onko mun lihakset menneet niin jumiin tän kauheen stressin takia.. koska mulla on tosiaan niskat ja hartiat kokoajan sellaisessa jännitystilassa. Haluaisin saada selvyyden asialle, tiedän että täällä on hankalaa päästä tutkimuksiin tai ees lääkärille. Haluaisin lähtee liikkumaan mutta pelkään ihan liikaa :(

18.4.2013
Mirkku85
Mirkku85

Kyllä se ihmeesti helpottaa ku sanoittaa tunteensa, ja mikä tärkeintä, jakaa murheensa :)

19.4.2013
misukka
misukka

Kiitos vastanneille, helpotti oloa ihan kummasti :)

Mulla on kilpirauhasarvot ekaa kertaa olleet nyt matalat, eli liikatoimintaa on ollut, johtuen tuosta synntyksestä joka laittoi kropan sekaisin. Joten nyt sitten annosta vähennettiin ja tällä mennään. Tämäkin siis osaltaan selittää niitä sydänoireita.. ja kas kummaa monta muutakin oiretta. Silmät olleet tosi kuivat ja "roskan tunne" koko ajan.. onneksi noita arvoja nyt seurataan tiheemmin ja saadaan taas arvot kuntoon. :) Koko kolmen vuoden aikana(eli todettiin vajaatoiminta vuonna 2010)ei oo tarvinut annosta muuttaa eli nyt eka kertaa. 

Ihme vaikutus on muhun sillä kun täällä kertoo asiat :)

19.4.2013
Mirkku85
Mirkku85

No jos kauheasti pelottaa ni käy lääkärissä. Ei tuosta muuten yli pääse.

Itseäni ei pienet flunssat, edes pitkäkestoiset pelota lainkaan. Luotan siihen, että kyllä sen omassa olossaan huomaa jos jotain häikkää todella on. Minusta 10 päivää valuvaa räkää on tosi lyhyt aika. Etenki jos kuumetta tai muuta ei ole ollut. Räkä tietää sitä, että elimistö puhdistaa taudinaiheuttajia ulos kropasta. Kuumeesta mä olisin enempi huolissani jos sellainen lievä kuumeilu kestäisi kovin kauan aikaa.

Ja tuommoinen pieni paineentunne nyt tulee helposti siitä että et ole viikkoon juurikaan liikkunut ni hapenottokyky on hieman heikentynyt.

18.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...