lörpäiltaa! :D

Kokeillaan jos tää toimis näin käänteisesti paremmin :DDD

17.4.2013
riu
riu

Mun äiti tuli ikkunanpesuavuksi :) Ja seuraavan kerran täytynee pestä kesällä siitepölyjen jälkeen ja sitte taas syyssateiden jälkeen. Sisäpuolelta saa pestä useemminkin, kun on tuo koiruus kuolaamassa noita korkeita laseja...mur!

17.4.2013
Myy76
Myy76

Iltahan se taas on :) Aika saamaton päivä tänään. Tai no, vähän harrastin korjausompelua ja siistin paikkoja - perussettiä tuo jälkimmäinen. Illasta oltiin ulkona ja pesin autojen talvirenkaat varastoon....Edelleen oottelen sinne laitokselle lähtöä, vaan lienee parempi lopettaa odottaminen, kun ei kumminkaan mitään tapahdu. ANoppikin poikkesi katsastamassa päivällä, että onko kaikki hyvin, kun ei ole kuulunut lastenvahtikutsua :)) Saunottu on ja se sai kaikki supparit loppumaan. Seuraavaksi pitänee kiskoa kitusiin kaapista suklaalevy, jotta saa vaaviin vauhtia, josko se saisi yksiön seinät ratkeamaan :)

 

Ja riu se jaksaa vääntää esseitä - aina vaan!

17.4.2013
Myy76
Myy76

Ihan pari vaan sralla... enkä laskenu noihin vielä ees kielten aineita, jotka on tekemättä :D

Emäntä pääkaupunkiseudulleko se teijän matka oli? Kaho ku en nyt ihan varmaks jaksa muistaa :D

Mie pesen ikkunat aina vasta ku mänty on kukkinut, mie vihaan sitä keltasta niin halluun sen pois sikäli. Enkä kuitenkaan pese ku kerran vuoteen :D

17.4.2013
riu
riu

mie laskeskelin hätäseen niin miulla ois tälle keväälle noin 15 esseetä ja 5 tenttiä. Nam. Onneks pari esseetä on semmosia pieniä vaan, joista arviointikin on vaan hyväksytty/hylätty että ne saattaa tulla vähän silleen juosten kusten :D Miusta ois siis tulossa restonomi ja mahdollisimman pian kiitos :D

Tyttö huijui yritäpäs olla ihan iisisti siellä niin se vauva ei ihan vielä päättäs tulla. Ja voi sitä teijän pientä sankaria kun on vaan kippeenä... Onkos se teijän iso ekaa vuotta eskarissa? Meillähän tehtiin tytön kaa niin että se tuplas eskarivuuen :)

Ipu ja Sralla onko nuo fiilikset joku jälkitunne sille että kuvittelee sen miehen olevan käytöksen perusteella joku noin 7-vuotias??? :D Ääääh ipu tarvii ne tuplat ja mieluummin nyt heti!

Jnaecco miun mielestä siun suunnitelmat on kyllä just passelit :D

17.4.2013
riu
riu

voi ei tyttö, toivottavasti se vaavi ei nyt pukkaa ulos. luin just toisesta ketjusta sun saamaa synnytyspäivää.

17.4.2013
Mummy83
Mummy83

Iltaa. Ite odottelen ukkoa kotiin, lapset meni katsomaan lastenohjelmia suoraan ruokapöydästä. Ite vielä istuskelen ja keräilen voimia spagetin keräämiseen lattialta.

Tuntunut viimeset 2 tuntia, että nytkö toi vauva syntyy..melko napakoita suppareita oli ja ihan outo olo muutenkin. Vatsa on sekasin.

Esikoinen kävi miehen kanssa aamulla toimintaterapiassa,jouduttiin puolenpäivän palaveri perumaan ( päiväkoti ja toimintaterapeutti), kun pienimmäisen hengitys on niin huonoa,etten viitsinyt lähteä koko nelikon kanssa kävellen päiväkodille vartavasten. Mies ei voinut olla koko päivää pois töistä, joten peruttiin palaveri. Meinaa välillä usko loppua, että toi esikko on koulutaitoinen syksyllä..(pojalla siis todella vahvaa aistiyliherkkyyttä, joka sektorilla)

Viikko sitten sai kuopus viimeisen annoksen estolääkitysantibioottia ja perjantaina alkoi kurkunpääntulehduksella hurja alamäki taas. Meillä oli takana 2 kolmen viikon pätkää todella hyvää aikaa, jopa niin hyvää, että poika oli viikon kokonaan ilman suolaa..ekaa kertaa sitten marraskuun 2011. Noiden pätkien välissä oli pari viikkoa tosi limainen, estosta huolimatta ja ventoiltiin,muttei pukannut mitään bakteeria mihinkään. Estolääkitys aloitettiin tammikuun puolessa välissä ja sen jälestä ei ole ollut ylimääräisiä kuureja, ei yhtään korvatulehdusta etes! Että aivan poikkeuksellista aikaa meillä eletty.

Huh. Iho on ihan hikinen, nivusiin sattuu. Ompa kiva :/

17.4.2013
tyttö
tyttö

tiiän riu tunteen, mä sain eilen 99% yhdestä vmäisestä työstä tehtyä, siitä puuttuu enää yks taulukko ni se on valmis :)

laskin että 45 päivää kevään deadline päivään eli siihen että kaikki pitää palauttaa. mulla on siihen neljä eri projektityötä, kolme tenttiä ja neljä luentoa, joista yhteen on ennakkotehtävät suoritettavana. voi olla et pikkuisen tekee tiukkaa :/ ahdistaa jo nyt. nii ja tässä on niiden 45 pvän sisään KAKSI viikonloppua vapaana et olis aikaa tehdä niitä. muuten on viikonlopunriennotki suunniteltu niin hyvin et jihaa..

tuvitus, ei kannata liikaa siirtää sitä pyykkiä, meil oli kone riki, se tuli ma kuntoon ja vaikka oin pessy kaks kolme koneellista illassa, niin silti sitä likapyykkiä on vieläki. ja mulle inhottavin vaihe on we pyykin narulta ottaminen ja silitys.

ipulle jaksamisia :) ja napero on saanuthyviä uutisia, ihanaa :)

ritu on ollut ahkera, mä odottelen mutsia kylään peseen ikunoita. mun ylivoimaisesti inhokkisiivouskohde.

17.4.2013
Mummy83
Mummy83

Tere!! Tiedättekö sen tunteen kun tekis mieli repiä mieheltä silmät päästä ja syöttää ne kettuille!! Tää tunne on niin päällimmäinen nyt :D Ensin tuo isännyys on oikein ihana, ilmottaa että kattele nyt ne tuplat millaset tarttis hommata. Sitten se alkaaki että eikös nuo oo vähän kalliit.. alkaa jo kuumotteleen.. No sitten se keksii kaikkea muuta kiukuteltavaa. Joten se on ihan saletti että meillä on tänään hiljaista puikkojen kilinää sohvalla ja mykkäkoulua a'la ipu :D

17.4.2013
iputin
iputin

hah ku en ees jaksa :D Sen takia niitä pittääkii kaiken aikaa tehä ku ei tuu tehokkaasti valmista :DDD

Oi ihanaa ois joku hieronta... Ja sen jälkeen ku sais vaan olla niin mikä ois parempaa :D Ne pyykit siekii kerkeet huomenna, ei ne mihinkään karkaa usko pois X)

17.4.2013
riu
riu

Mie sain yhen esseen valmiiks!!! Ihan mahtavaa! Ennää luen sen että ei ois ihan hirveen pahoja mokia tekstissä ja se ois sitte siinä :) Mii sou häpi! Oli kyllä keskivertoo tiukemmassa vaikka ei ollu ku joku 8 sivua :D Mutta nyt se on tehty... Ja pääsen hakemaan pojat tarhasta :D Sitte pittää tulla ruuan tekkoon ja saunan aattelin lämmittää jo hyvissä ajoin tännään, en jaksa kukkua lasten kaa yömyöhään. Ilman lapsia kyllä :D

Mitäs mammoille? :)

17.4.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...