Vitosen syntymäpäivä saatu :)

Tänään (36+5) kävin Kättärillä kuulemassa vauvan syntymäpäivän. Leikkaavat tasan 2 vk päästä, eli 29.4, 38+5. Meinasi hikeä pukata, kun tuon Naistenklinikan remppatouhut meinas sotkea koko oman suunnitelmani. Ensimmäinen ja ainut suunnitellun section vapaa aika olisi ollut Kättärille vasta tasan 40+0. Nelonenhan olisi syntynyt 39+0, nippanappa selvittiin kotona aamu seitsämään jolloin piti olla osastolla valmistautumassa leikkaukseen. Tää ratkaisu olisi käytännössä tarkoittanut liki satavarmasti vauvan syntymätavaksi hätäsectiota ja ei todellakaan mukavantuntuinen ajatus. Nyt sitten lääkäri sai esimieheltään luvan buukata mun leikkauksen jo 38+5 Naistenklinikalle :) Ja siis lähtökohtahan hänellä taustani vuoksi oli silti se, että leikataan vasta 39+, mutta vapaata leikkausaikaa ei todellakaan missään tuolle viikolle ollut..onnekseni! Tämänpäivän (36+5) paino-arvio oli 3,2-3,5 kg, vatsanympärystä ei saanut vauvan asennon takia mitattua kunnolla. Veikkaisin, että on 2 vk päästä 3,8 kg:) Jos vauva päättää syntyä ennen tuota päivää, leikkaavat hätänä Naikkarilla. Kohdunsuu oli sormelle auki ja kaulaa aavistus vielä jäljellä. Pitäkää peukkuja, että pysyn kokonaisena 29 päivään asti!

15.4.2013
tyttö
tyttö

Huuuu, teillä eletään jänniä aikoja!
Onneks sait kuitenkin suht aikaseks tuon ajan, vaikka kuulostaa siltä että pikkanen saattas haluta jo piakkoin maailmaan. Tsemppiä ja rauhallista eloa leikkauspäivään asti :)

16.4.2013
Taitsu
Taitsu

Hui. Kyllä vähän jänskättää siun puolestas. Toivottavasti se vaavi ny ymmärtäis oman parhaansa ja pysyis yksiössään leikkauspäivään saakka eikä yhtään yrittäis etukäteen maailmaan.

Oon mie ihan hitusen kade siulle et sie saat ihan kohta vaavin...

15.4.2013
misukka
misukka

No jalat ristiin ja toivotaan että ymmärtää vauva pysyä aloillaan vielä vähän aikaa :D Voi että, sitten se o ihanaa vauvantuoksua taas teijän perheessä... ♥

15.4.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...