lauvvantai-iltoo! :D

Onkos tiällä kettää? :D

13.4.2013
riu
riu

Iltaa!

Nyt on kuulkaas mammat varmistettu, et meillä nähdään lätkän MM-kisat tänäkin vuonna :)

Kävästiin isännän kans ruokaostoksilla ja sitte rillattiin pihvejä ja herkksieniä. NAM! Nyt on saatu neiti nukkumaan ja saunaan olis tarkotus mennä... rauhallista oloa tiedossa.

13.4.2013
marjaana
marjaana

Iltoja

Me käytiin miehen kanssa kevät-messuilla tänään. Jätettiin toi jälkikasvu mun vanhempien riesaksi muutamaksi tunniksi. Yksi kukkasipuli sieltä tarttui matkaan mukaan. Keisarinpikarililjakohan se nyt sitten oli. Harmi vaan, että se sipuli näyttää siltä et se täytys saaha piakkoin maahan mut lunta on vielä reilusti puolisen metriä sillä kohtaa mihkä sen haluan laittaa. Täytynee esikasvattaa se sisällä ettei mene vitosen ostos pilalle.

Itteä ärsyttää taas kaikki. Ylläri ylläri. Tuskin ketään yllättää enää. Eilen sain puhelun et ilmeisesti se mun työharjotteluhaastatteluni oli mennyt sen verta sujuvasti että se firma yrittää nyt järjestellä asioitaan niin et mie pääsisin sinne kokeilemaan kykyjäni ja opiskelemaan hirmuisen määrän uutta asiaa. Alan vaihtoa pukkaa ja hiukka kyl jänskättää. Täytyy myöntää. Alustavasti sovittiin mahdolliseksi aloituspäiväksi 22.4. Täytyy vielä olla yhteyksissä sinne firmaan tästä. Ja soitella tossa het maanantaina työkkäriin ja kysellä kaikki mahdollinen ku se mun hakuniki ehti jo mennä umpeen ni mun täytynee laittaa uudet haut sinne ja koulutusnumerokin on jonki työkkärin kämmin takia vaihtunu ja ja ja...

13.4.2013
misukka
misukka

Mie kävin just äsken lasten kaa kaupassa, otettiin tyttö samalla miun siskon lota kottiin. Nyt koko lauma on pihalla ja mie tässä ruppeen justiinsa tekemään kouluhommia hetkeks aikaa. Ihan heti ku saan vaan inspiraatiosta kiinni :D Sauna pittää laittaa tulille ja rauhottua kohta sitten viettämään laatuaikaa perheen kaa kun isikii on tällä kertaa jopa kotona :)

13.4.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...