Baari auki!!! :D

Eikös ois taas korkee aika korkata? :DDD

12.4.2013
riu
riu

mä voisin ottaa lasillisen kans jotain sidukkaa tai sit sitä kylmää valkkaria. Ruoan kans sen pitää olla semmoista oikeen lämpöistä, mut jos vaan huvikseen juo, niin sitten kylmää.

Tiina on onnellinen pyykinpesukoneesta, meille piti tulla korjaaja tänään ja oli tullutki kasin aikaan oven taa pimputteleen, mutta vaihteeks mies ei heränny siihen. Tulee nyt siis maanantaina iltapäivällä. Mikä tarkoittaa sitä että tuo kahden viikon aikana kertynyt pyykkivuori kasvaa lisää. ARGH. Ja se vielä vannoi että kyllä hän herää. :/

me syötiin tytön kans illalliseksi tacoja. Siis niitä tacosipsejä ja niitten kans salaattia, jauhelihaa, maissia ja juustoraastetta. Oli hjyvää, myös tytön mielestä.

VOFIa katotaan täälläkin, mut Puuhoulla kuullostaa tosi kivalta illallta :)

me ollaan ens sunnuntaina menossa työkavereiden kans kylpylään lillumaan päiväksi. Piti mennä ihan silleen tyttöjen päivää viettään että oltais otettu jotain hoitojakin, mut hitto vie ku jalkahoitoki makso joku 70e :O Ruvettii sit kaikki pihistelemään et käydään vaan lilluttelees ja saunomassa ja syömään sen jälkeen.

Seuraavana viikonloppuna pitäiski treffata kaveri, se lupas mun 30v synttäreiden kunniaksi tehdä niin että mä ilmoitan sille budjetin ja se suunnittelee viikonlopun riennot :) vähän meinattiin et joko stadin rillumaan tai sit jos lähtis Tallinnaan ja kävis jossain hoidattamas ne jalat ja kädet kesäkuntoon. Kivaa, ku ei tarvi itse miettiä mitään, sen kun menee mihin toinen käskee :D

12.4.2013
Mummy83
Mummy83

mulla ois pikkupullo fresitaa tuolla mutta säästän sen kohan isäntäkin on kotona :) ettei tuu kahenlasin känni xD

12.4.2013
imppuliina
imppuliina

hyi, persikkaa pitsaan :X Suattas jiähä syömäti :D Toisaalta ehkä ihan hyvä juttu vaan näillä linjoilla :D

Tuo teijän sunnuntaiperinne on miusta älykiva, voi ku myökii voitas joku vastaava kehitellä. Ehkä vois ottaa vaikka kerran kuussa joku juttu joka tehtäs yhessä... Saamari ku sillä miehellä on liki kaikki viikonloput töitä.

12.4.2013
riu
riu

ronkelo, ole hyvä :D

mie olin nuorten kaa liituumassa vasta kuukaus sitten, mutta tuntuu ku siitä ois pitempikii aika :D Oli kivaa, ei siinä, mutta jotenkii tuntuu että tää koulustressi oikeuttais uuteen reissuun :D

12.4.2013
riu
riu

Greippilonkero, kiitos!

Nyt tuntuu, että oikeesti vois yhden vetästäkin.. viimesestä alkoholipitosesta juomasta onkin reilu puolitoista vuotta :)

12.4.2013
marjaana
marjaana

Miulla ois itseasiassa tapaksen tuska, että ehkä täältä saa myös ruokaa :D Niin ja kylmän omanasiiderin kiitos! :D

Voe veikkosella ku ois tosiaankii sidukan paikka :D

Mitäs mammoille sais olla :D

12.4.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...