Perjantai huomenia!!

pitääki olla nii herkkä ettei saanu nukuttua juuri koko yönä, miehen veljen lapsi syntyi eilen, viikoilla 23... :/ saa nähdä miten tulee käymään mutta mä oon jotenkii niin pahoillaan heiän puolesta ettei unikaa tullut. nuorimmaisella ilmeisesti tulossa vatsatauti, eilisen päivän ripuloi mutta ei ihme kyllä oksenna... noh, jos sitä kaupoille asti selviäis tänään, isäntä lupas ostaa meikäläiselle myöhästyneen synttärilahjan!! mites muiden aamu on alkanut?

12.4.2013
majezki
majezki
2 years, 5-month-old toddler

Ai hitto! Pyykit! Miten mie voin olla näin hapankaali?!? Voi tsiisus....

12.4.2013
misukka
misukka

Hui miten pikkuinen siellä majezkin sukuun syntynyt. Hirmuisesti voimia sinne kaikille. Suojelusenkeleitä pienelle ja toivotaan että on sitkeä eläjä.

Täällä on nyt LinkedIn profiilia taas päivitetty ja jännät paikat et pääsenkö työkkäriharjotteluun yhteen firmaan. Ei ne ainakaan pahaa miusta tykänny mut täytyy toivoo et käytännön järjestelyt menis nyt soppelisti ja mulla olisi ainakin seuraavaksi 6 kuukaudeksi mielekästä tekemistä.

Tuossa kohta lähen taas kaverin haukkua ulkoiluttaa. Eilen oli tuurissansa, että olin saanu oman luurin takasi ku tuli kova tarve saaha navigaattori. Mie meinaan onnistuin eksymään sen haukun kanssa aikas lahjakkaasti. Tunne oli et mun tarttee nyt muuttaa suuntaa johonki päin mut ei mitään tietoo et mistä menis tie niin, et löytää takasi lähtöpaikkaan. :D

12.4.2013
misukka
misukka

Meillä nukuttiin hyvin, mutta herätys oli jo 5.30.

Tänään sitten on vedetön päivä, tai siis kymmenestä eteenpäin...  ja lapset lähtee viikonloppulomalle koulun jälkeen. Poika on hukannu yhden kirjastokirjan ja sitä täytyis yrittää viikonloppuna ettiä, en tajua mihin se on sen saanu hukattua. Ja tytön vaatekaappia ajattelin järjestää ku edelliset asukkaat on laittanu henkaritangon niin alas, ettei siihen mahdu roikkumaan pienen tytön hame edes :( Jos vähä nostais sitä niin sais pysymään sen kaapin siistimpänä (toiveajattelua)..

Riulle opiskeluintoa!

Nealle jaksuja!

Majezki; voi pientä ihmisenalkua, toivottavasti kaikki menee hyvin!

12.4.2013
marjaana
marjaana

voi pientä kuinka pienillä viikoilla on syntynyt. Hurjasti voimia pienelle taistelijalle!

Huomenta ja haukotus täälltä näin. Tgif, en muuta sano. Tännää ois pari tuntii kouluu, muuten meinasin yrittää saaha noita koulujuttuja alta pois niin ei tarviis kaikkia tehä ihan tuskassa kuukauden päästä :D Miulla on tosi paljon hommia, että ei tässä joutilas pääse olemaan... Mutta site ennen jos yrittäs saaha lapset maailmalle :D Karkkipäivä on tännään, että ees jotakii kivvaa tiiossa :D

12.4.2013
riu
riu

!!

12.4.2013
majezki
majezki
2 years, 5-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...