do hyvvee ildoo mammad :D

ja ei, siinä ei lue että dildo :D

9.4.2013
riu
riu

Iltaa! :)

Riu, mun piti lukee kahteen kertaan tuo otsikko :D silmät vissiinki vähän ristissä.

Meilläki on ollu tänää kuopuksen puolelta kiukkupäivä. En tiiä vaa vaivaako mikää muu ku flunssa. Korvaansa kovin räpeltää mut nyt illalla on ollu ku naantalin aurinko ku ukko on ollu kotona. Josko muuten vaa sitten kiukkuaa. En tiiä. Äsken laitoin kuopuksen nukkumaan ja ite aattelin pelata hetken tietokoneella ku ukko alkaa kattoo jalkapallon mestarien liigaa telkusta. Huomenna on pyykkipäivä, torstaina meen kangaskauppaan käymään ja viikonloppuna saadaan viimein se pesukone, sängyt ja kirjahyllyt :D

9.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Iltoja

Mie oon unohatnu tänään niin monen monta asiaa ettei tosikaan. Koko viikko ollu sellanen et puolet asioista unohtunu. Onneksi ei mitään elämää suurempaa kuitenkaan ole unohtunu.

Tänään kävin psykiatrisella sairaanhoitajalla ja yhteistuumin todettiin, et enköhän mie tästä meitin tragediasta selviä nyt jo ihan omin voimin. Ei oikeastaan ole enää mitään sellaista mihin ei olisi jo kohtuullisen selvät sävelet. Ja totesi et mulla on harvinaisen vahva psyyke ja henkinen jaksaminen. Noin niinku kaikesta huolimatta. Et kaikki se mitä on täs viime aikoina ollu ja rassannu ni kuulemma hyvin pärjään ja ettei hällä ole mitään joka miussa huolettais. Mut et miun pitäs oppia arvostaa itteeni enempi. Ja olla vähän armollisempi itelleni. Hää oli vallan tyytyväinen siihen, et mulla on eteenpäin suuntautuva ajatusmaailma ja et kaiken sekasorron keskelläki mie pystyn löytää sen punaisen langan joka ohjaa eteenpäin.

Sain sit sen puhelimenki vihdoin takasi. Ei kyl mitään hajua missä toi luuri on ollu tai mitä täs o tapahtunu ku se on 6 viikkoa ollu kadoksissa. Mut ei kyl sanallakaan pahotelleet tapahtunutta tai mitään. Voipi olla jää tuo puhelin viimeiseksi ostokseksi ikinä Lohjan Expertillä. On sen verta epäluotettavaa j aasiatonta toimintaa. Ku tosiaan kolmisen viikkoa sitte kävin kyselees puhelinta ni ylimielisesti vaan huikkas et jos ei ilmotusta o tullu ni ei o puhelintakaa. No oli se sillon ollu jo siellä jo 3 viikkoa :/ Eivät vaan ilmottaneet siitä. Eikä ketään kiinnostanu tarkistaa asiaa.

9.4.2013
misukka
misukka

isimies huuvattaa telkkarii että kuulis sen lasten yli, että se siitä työrauhasta :D Äsken justiin syötiin, kohta saunotaan ja sitte halluun laittaa lapset ajoissa nukkumaan. Isäntä mennee yövuoroon niin saan nauttia nukkumaanlaitosta ihan yksin X)

Meillä on tuo auto semmonen murheenkryyni ettei tosikaan, tänäkään aamuna en sitte päässy saksan tunnille. Että voi olla kehno mäihä! Nyt isäntä laitto akkunestettä jotenka mie toivon että se huomenna toimii. Hitottaa ihan tosissaan kun ei auto toimi... Mokomat rakkineet!

Mitäs mammojen tirjantai on pitäny sisällään? :)

9.4.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...