Yötissittelystä pois - vinkkejä?

Auttakaa nyt, kuinka saisin tän meidän neidin yötissittelyt pois? Ikää siis 8kk, toisinaan nukkuu 10h putkeen eli pärjää kyllä syömättä yön yli. Mutta tuntuu, että nyt tissi on vaan huvituttina neljäkin kertaa yössä.. Viime yönä yritin olla antamatta tissiä, tai siis yhden aikaan annoin, puoli neljältä en enää antanu ja neitihän ei sitten enää nukahtanutkaan sen jälkeen.. huusi vaa ku hyeena kuuteen asti kunnes annoin periksi.. ei kyllä sitten juurikaan syöny vaan noustiin ylös ja neiti nukahti puoli yhdeksän aikaan päikkäreille..  Meillä kuitenkin jo reilu kaks kuukautta syöty samalla lailla, määrät tietysti kasvanu iän myötä. Nyt syödään näin: aamupalalla puuroa 1½-2dl, lounaalla kasvissosetta 2dl, välipalalla hedelmäsose 1½dl, päivälliseksi lihakasvissosetta 2dl ja iltapalalla puuroa 1½-2dl. Jokaisen ruoan jälkeen tissittelyä. Onko muita konsteja kuin, että isä hoitaa pari yötä uudelleennukuttamisen, ettei äidin maito tuoksu.. mitäs sitten jatkossa? tottuuko lapsi nopeasti, ettei öisin saa tissiä? Tokihan tää on yksilöllistä, mutta kokemuksia kiitos :) Ai niin, meillähän ei pullo eikä tutti kelpaa ollenkaan eli niistä ei oo apua.. Hirvittää vaan ku neiti nukkuu siskon kanssa samassa huoneessa ja sisko herää joka kerta....

9.4.2013
marjaana
marjaana

Meillä piti imetys lopettaa kokonaan, että saatiin yhtäkkiä alkaneet yösyötöt pois. Tosin tyttö oli jo vuoden vanha. Mutta toi vesi nokkamukista toimi meillä. Ja ennen kaikkea päättäväisyys ;) kyllä ne lapset on pienestä pitäen sen verran fiksuja, että että ne osaa vetää oikeista naruista, jos on pienikin mahdollisuus, että äiti sortuu ;)

5.5.2013
Aino9
Aino9

No sehän on ihan se ja sama kummonenko kippo on, kunhan on sellanen ettei solahda vedet toisen päälle et voi katollaan sitä mukia pitää ja antaa toisen imasta parit hörpyt makuullaan.

9.4.2013
misukka
misukka

ei oo varsinaista taikamukia, mutta sellanen NUK-muki, josta tulee imemällä mutta on enempi tuttipullon tyyppinen mutta ei kuitenkaan ihan :) tosi selvästi kirjotettu ;)

Vois huomenna ostaa taikamukin kun mennään ostoksille...

9.4.2013
marjaana
marjaana

Ja oishan se kiva jos ei ihan jokaiseen rasahdukseen havahtuis. Joskus ku on tosi väsy ni on käyny niin et mä en o heränny ku esikko tullu valittaa et pisut housussa. Mies sit käyny vaihtaa lakanat jne jos tarvinnu. Mut harvassa on kerrat näin päin.

9.4.2013
misukka
misukka

Onko teillä muuten tollasta taikamukia käytössä? Aattelin vaan et olis tuttu kapistus millä koittas vaikka tota vettä tarjota...

9.4.2013
misukka
misukka

No ei meilläkään mies herää, että mun se olis heräteltävä :) kaikki muut kyllä herää, mutta yks se vaan kuorsaa.. olis ihana omata niin hyvät unenlahjat :)

9.4.2013
marjaana
marjaana

Mie lykkäsin kuopukselle taikamukissa vettä parina yönä. Siihen loppu yösyönnit ku honas ettei tuu enää ku pelkkää vettä. Ekana yönä yritti äkistä vastaan mutta ko mie jotain päätän ni se päätös pysyy.

Ei meillä mies tuon karjumiseenkaan heränny ni ite se oli homma hoidettava.

9.4.2013
misukka
misukka

apua!!!!!

9.4.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...