Huomenta!

Ei o vielä kukaan ehtiny alottelee aamun lörpänderiä. Mitäpäs mammojen ja lapsosten aamuun?

9.4.2013
misukka
misukka

Hyvä homma et se luuri löyty, misukka :)

Mä soitan huomenna lääkäriin, kuopus vaa kiukkuu ja nukkuu. Kuumetta ei oo, mut flunssaa, yskää ja korvaa räpeltää. Sai jo haavan itellee tehtyy sinne korvaa ku räpelti :( Nukuttiin tuossa 2,5h unet, kuopus jakso olla vajaan tunnin hereillä ku alko kiukuttaa ja nyt ollaan nukuttu joku vajaa 1h, yleensä noiden pitkien päikkärien jälkeen jaksaa valvoo tonne iltaan asti. Ja se kiukkuuminen alkaa ku makoillaan ja se vaa pahentaa pienen oloa :( josko se ois sitte ne korvat... ruoka kyllä menee, mut aika heikolla menestyksellä ja tissi kyllä kelpaa, vaikkakin välillä tulee kiukkuja.

Jaahas, ukko tuli kotia ja kuopus heräs.

9.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
25 weeks pregnant

Jaahas. Tuli viesti et "puhelimenne on saapunut huollosta". Täytynee lähtee hakee se pois. Jonenki varaston perukoilel jämähtäny :/

9.4.2013
misukka
misukka

Siellä ne ny hiki hatussa ettii sitä puhelinta..

Lähe ihmees epsanjankurssille. Ihanaa kyl ku vielä jaksaa ja muistaa laittaa viestejä vaikkei yhteistä kieltä oikein olekaan.

9.4.2013
misukka
misukka

Annettu tietty varapuhelimeks jolleki toiselle... "ku ei tätä o noudettu"

9.4.2013
misukka
misukka

Nyt menee hermo.

Mie vein sen mun "äly"puhelimeni huoltoon 14.2 ko se herjas jotta vaan hätäpuhelut sallittu. Oon tässä ihmetelly et kuin kauan se huolto oikein voi kestää ja käyny kyselee puhelinta sieltä myymälästäkii et mihkä se on karannu. Nyt sit hoksin noita lappusia kahtoo tarkemmin ja netissä voi tarkistaa huollon tilanteen.

Puhelin on kirjattu huoltoon 18.2 ja lähetetty takaisin myymälään 22.2. Nyt se on siis ollu hukassa, näin pikaisesti heittäen, 6 viikkoa! Ihan hippasen kismittää nyt kyllä. Jumaliste ko olis iteki tajunnu et mä voin kattoo sen puhelimen et koska se pitäis palautua kotia. Ei olis tarvinnu pientä ikuisuutta taistella ton vanhan kalikan kans.

No nyt se sit rupee ettii sitä, että mistä kalikka löytyy...

9.4.2013
misukka
misukka

Voi että mie olin taas fiksu :)

Latasin pyykkikoneen täyteen, laitoin jopa pesuaineetkii mut en sit laittanu sitä konetta päälle. Aloin ihmettelee et miksei kylppäristä kuulu mitään... Vähän aikaa kone ootellu et laittasin sen käyntiin.

9.4.2013
misukka
misukka

jestus et mie osaan lukee. Ihmettelin et pelargoni se heti aamusta vetäsee pohjille parit päikkärit kahvin kera :D Aattelin et jopas on pahan olon karkottamisyritykset menossa :)

Mun piti laittaa kuopukselle astetta isompi toppis tänään päälle. 86 kinnas ja kysyin et vaihdetaanko isompaan ni toinen vaan "joo" ja läks haalari vaihtoon sen siliän tien. Onneksi on noita kokovaihtoehtoja olemassa :)

9.4.2013
misukka
misukka

Voimia marjaanalle!

Mut jospa sieltä labroista ny selviäis tämä yksi tilanne ainakin..

9.4.2013
misukka
misukka

Nea: Et ny tunne mitään morkkista siitä lomasta. Ihanaa ku saitte. Tosi huippu juttu! :)

Piglet Näinhän se menee et muut tietää parhaiten... jaksuja sinne päivästä selviämiseen. Mut josko kävisi tuuri ja lapset nukkuis päikyt jos jo aamusta heti väsyttää.

9.4.2013
misukka
misukka

Huomenta!

Kuopuksella on kamala nuha ja yskä ja esikolla on vieläki yskä :( pari kertaa yöllä heräs itkemään mut rauhottu kyllä sitte. Nyt nenä vuotaa ku mahallaan tuossa on. Täytyy toivoa, ettei mene korviin tuo räkä.. ja meillä herättiin 6.40 ku esikko tuli ovelle leluorava kädessä hymyilemään :D

Siis eilen sydän jätti pari lyöntii välistä ku esikko söi, ruokaa ei ees ollu paljon suussa mut sai ihan järkyttävän yskäkohtauksen jonka seurauksena vetäs sitä makaronilaatikkoa vähän syvemmälle ja meinas tukehtuu. :( piti jo kääntää ympäri poika et saatiin ne vähäset ruoat kurkusta pois. Pitää kyllä nyt varata se lääkäriaika. Ei nuo yskänlääkkeet mitään auta.

Tänään ei oo mitää ihmeellistä ohjelmassa paitsi päikkärit poikien kanssa :D ja pitäs labraan soitella niistä papakokeen tuloksista, kolme viikkoo kohta menny ni eiköhän ne oo valmiina :D 

Mukavaa päivää kaikille! :)

9.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
25 weeks pregnant

Kai se on päivä jo jos puoli neljältä herää :( Ruhtinaaliset neljä tuntia unta viime yönä, pätkissä..

Noh, labrassa jo käyty ja seuraavaks kakrut kouluun ja eskariin.. sit vois vaan olla... pyykkihuoltoa pakko kyllä tehdä, olis silitettävääkin.. Nyt on vaan niin paska fiilis, ettei oo tosikaan! Itkettää ja kiukuttaa ku pientä oravaa!

9.4.2013
marjaana
marjaana

Meillä nappulat juoksi meidän makuriin klo 6. Mie käänsin kylkee ja tuumasin et painukaa takasi punkkaan et teidän herätys on vasta tunnin päästä.

Oma kroppa mokoma kuitenki ehti jo herätä ni eihän siinä auttanu ku nousta ylös ja painua aamutoimille. Ku vaatteet oli niskassa ni kello tuli puoli seittemän ja känny alko huutaa mun herätystäni. Menin sit hetkeksi kuitenki vällyjen väliin ja sieltä kuulostelin kuinka nuo pyöri sängyissänsä. Varttia vaille 7 sit tulivat kysyy et saako he nousta leikkimään. Mentiin vaatteiden vaihdolle ja aamutoimille. Seiskalta jannut oli jo ihan valmiita.

Nyt mie lähen noita viemään hoitoon. Päivälle ei muuta agendaa ku iltapäivällä käynti psykiatrisella sairaanhoitajalla. Hitto mie pelkäsin huomista paljo enempi ku miltä nyt tuntuu. Ku se kysy et haluunko seuraavan käynnin ennen vai jälkeen sen lasketun ajan. Halusin ennen ku olin ihan varma et mie oon niin rikki.

9.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...