maanantai-iltaa :)

Joutu tovin miettimään että olihan tännään maanantai :D

8.4.2013
riu
riu

iltaa. ja voi kettu*ittu. tietteks mä luin viikonloppuna semmoista kirjaa, omelämänkertaa naisesta, joka kasvoi Afrikassa. se kuvaili välillä niin kivasti et mä miettisin et olis se vaan kiva joskus oikeesti asua Afrikassa.

no, en mieti enää, meillä hajos pesukone. silleen et täyttää vedellä konern, mut ei lähde pyörimään. siellä olis voinu olla kirjopyykkiä, tytön ja mun vaatteita ja alusvaatteita, semmoisia helposti ja kivasti käsin pestäviä ja kuivaks väännettäviä mut tietysti siellä oli tumma pyykki rli miehen työtakit, housut, sen neuleita li kaikkea helvetin psinavaa ja mä oon niitä nyyssänny käsin ja kääntäny kädet verillä niitä kuivaksi ja silti ne tiputtaa vettä.

ne ketun nruleet odotraa siellä vielä ku en vaan jaksa. ja korjaaja pääsee paikalle vasta perjantaiaamulla. X)

srallalle lykkyä et saat paikan ja misukalle myös. taivaltajalle toivottavasti tulee kutsua haastatteluun :)

8.4.2013
Mummy83
Mummy83

Iltasia

Meillä nappulat just söi iltapuurot ja pitänee ruveta esikon kanssa harjottelee tota kännykkää. Täytyy laitella sille muutama puhelinnumero siihen. Jos vaikka pikkuhiljaa oppisi tuota käyttämään.

Mie sain just työkkärin päätöksen postissa et mulle ei o voitu varata opiskelupaikkaa siihen CAD-koulutukseen ku ei o yhteistyöyritystä. Päivätty 4.4. Ihan kiva. Mä kävin sielä haastattelussa 5.4 :D Pitänee soitella tolle tätsylle että mitä ne oikeen meinaa. Et enkö mie saakaan osallistua koulutukseen jos toi firma ny olis mut halukas ottamaan...

8.4.2013
misukka
misukka

Tänään oli neuvolapäivä; neidillä oli 8kk lääkärintarkistus. Samalla reissulla käytiin kaupassa. Muuten päivä onkin kulunu etsien pojan kadottamaa kirjastokirjaa, ristus ku se on sitte lahjakas kadottamaan tavaroita.. eikä sitä edes löytyny :( no, tietääpä mitä huomenna tekee!

Väsyttää taas vaihteeks ku viime yö meni ketuiks ja tää flunssa tekee päästä satakilosen :(

8.4.2013
marjaana
marjaana

Tosin ei ois eka kerta ku teen alotuksen väärällä viikonpäivällä :D

Mitäs mammoille kuuluu? Mie oli päivällä jokusen tunnin koulussa, motivaatio on niin hukassa että oli ku ois jäitä poltellu. Ei enää kauaa niin se ois tältä keväältä ohi, onneks :D Syötiin justiinsa ja nyt seurustelen poikien kanssa tässä samalla, tyttö on kahtomassa telkkuu ja mies nukkuu enen yövuoroo. Että semmonen semi-seesteinen hetki meijän mökissä Nyt ku kehuin niin se varmaan loppuu kohta :D

8.4.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...