Hätävara syöttötuolin korvike

Jos kyläpaikassa ei ole syöttötuolia niin lapsen voi laittaa istumaan tavalliseen ruokapöydän tuoliin ja sitoa siihen äidin kaulaliinalla. Isot pehmeät kaulaliinat toimivat hyvin. Laittaa kaulaliinan lapsen vartalon ympäri ja kainalojen alta ja sitoo tuolin selkänojan taakse. Näin ei tartte olla mitään ylimääräisiä härpäkkeitä mukana ja silti saa lapsen pysymään aloillaan sen hetken kun syöttää.  Toimii myös kaksosten kanssa jotka on syötettävä samaan aikaan. Syliin ei voi molempia ottaa koska ei riitä enään kädet lusikoimaan ruokaa suihin. Huiveja vaan pitäisi sillon olla kaksi tai sitten hyödyksi voi käyttää esimerkiksi kolmioksi taiteltua harsoja jonka sitoo tuolin selkänojan puomien välistä selkänojan taakse jotta pituusriittää...tai ottaa puolison kaulaliinan jos on sopiva puuvillainen. Kaulaliina ei satuta lasta koska on paksu ja pehmeä.

8.4.2013
Inks
Inks

Ihan hyvä vinkki. Täytyy kokeilla jos sellainen tilanne tulee.

9.4.2013
JennnyLee
JennnyLee

Meillä on syötetty lapset sylissä. Joko omassa sylissä tai miehen/jonkun muun sylissä istuen. Eipä ole tullut mieleenkään sitoa kaulaliinalla (kun ei sellaista useimmiten ole edes mukana), tai millään muullakaan, kiinni.

9.4.2013
misukka
misukka

Niitä on ns. matkasyöttötuoleja, joissa on hihna vyötärön ympäri ja jalkojen välistä menemään, olisko Emma tms. valmistanut. En usko että kaatuis taaksepäin, eihän isompikaan ihminen kaada tuolia, ellei oikeen vauhtia anna. Ei ehkä sitä kiikkerintä tuolia voi valita. Kolmioliina varmaan on tähän parempi, pelkällä kaulaliinalla meillä on luistanut alakautta pois...

8.4.2013
virtaus
virtaus
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...