Sarjassamme tyhmät kysymykset=)

Mitä on tai mistä kaupasta saa suolatonta voita? Ja jos ihan perus kaupsta niin voi hyllyltäkö? Entäs vanilja kreemi? leivontahyllyltä?=))) Onko sen käyttäminen helppoa?

8.4.2013
myrmeli
myrmeli

Kiitos neuvoista! Meillä kun on tuollaiseen suurmarkettiin reilu 40km niin ei viittisi pelkästään voin takia lähteä ajelemaan moista matkaa. Nämä on näitä maalla asumisen ihanuuksia. Eli sellasta on siis oikeasti olemassa (suolatonta voita siis) vaikken ole ikinä kaupassa sellaista nähnytkään=) Minulla ei siis ole lukihäiriötä!=) hehheh...

8.4.2013
myrmeli
myrmeli

Jossain leipomuksissa se että voi on suolatonta niin vaikuttaa oikeesti makuun.esim nyt vaikka kuppikakut. Niissä siittä kuorrutteestakin tulee kauheen makusta suolasella voilla. Suolaton voi on ihan normi voihyllyllä,prismasta löytyy satavarmasti :) toki on hiukan tyyriimpää.

8.4.2013
Äitiorava
Äitiorava

Joissaki ohjeissa se on ihan se ja sama onko se voi oikeesti suolatonta vai ei. Ja joissaki käsketään laittaa suolatonta voita, mutta sitä suolaa sit kuitenki lisätään erikseen. Eli vähä ku maalaisjärellä miettii, et onko se nyt nii välttämätöntä.

8.4.2013
huopis
huopis

Mutta ilmeisesti jostain Prismasta vaikka saisi tuota suolatonta? Asutaan pikkukylässä niin täällä ei ainakaan ole eikä naapurikylienkään kaupoissa...

8.4.2013
myrmeli
myrmeli

Suolaton voi on voihyllyssä.

Vanilijakreemijauheesta oon kuullut, leivontahyllyssä se on. En ole käyttänyt.

8.4.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...